Plot - firma Vranov n/T

Dobry den, mohli by ste mi doporucit nejaku firmu, ktora ma skusenosti s vystavbou plotu vo VT? Jedna sa o cca 200metrov. CCa 40metrov betonovy plot, zvysok pletivo. Pripadne ak ma aj niekto foto na inspiraciu. ;-) Velmi pekne dakujem. :-)
Odpovedať
neviem aky plot myslis, ale vo Vranove napriklad sidli firma co ma vsade reklamy na betonove ploty https://www.profilinvest.sk/sk/sluzby... ale neverim, ze to nevies :-D
Odpovedať
@feckova skus betonoveploty.info. toto mi naslo vo Vranove n. Toplov
Odpovedať
Skor ma zaujimali osobne skusenosti.
Odpovedať
My uz s Profilinvestom ideme stavat 3 betonovy plot o dlzke 20 m.Zatial len pozitvne skusenosti.V decembri pride veduci,zmera plot, a zaciatkom jara nam ho stavaju. Zacnu rano a o 14 hod.ho maju postaveny.
Odpovedať
Nam minuly rok f Profilinvest realizivala plot, sice trosku meskali ale inac spokojnost, vsetko bolo dla dohody, takze za mna ok
Odpovedať
pred cca dvoma rokmi sme si od nich dali robit bet.plot. Musim pochvalit najma partiu, ktora to robi pre nich (maju viac partii), tuto som zohnal po znamosti mojho kolegu, fakt precizna praca. Terminy dodrzane aj zo strany ProfilInvest ako dodavatela plotu, aj ich zmluvnej partie na montaz.
Odpovedať
Nejaké fotky náhodou nemáte? Veľmi pekne ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?