Opticke prekrytie/vyrovnanie plotu z betonovych panelov

Dobry den, potreboval by som radu/inspiraciu ako vyriesit problem s klesnutym plotom z betonovych panelov. V jednej casti pozemku mi po zime klesol teren aj s plotom. Kedze plot mam spolocny aj so susedom a ten ho nechcel rozobrat a opravit/vyrovnat, teren som si nechal vyrovnat a spravit vysadbu k plotu. Rad by som vsak opticky prekryl vrchnu cast plotu v casti kde to sadlo nejakou konstrukciou vytvorenou z dosiek, vid foto, alebo niecim inym, hlavne aby sa mi vrchna linia nejak opticky vyrovnala. Dalsim zadrhelom ale je, ze jeden stlp je trochu ohnuty a vycnieva do priestoru, takze o existujuce stlpy sa nemozem uchytit kedze nie su v jednej linii. Musim teda zabetonovat nove drevene hranoly osadene pred plotom aspon 12cm. Existuje pripadne nejaka ina alternativa ako sa s tym popasovat aby som sa nemusel stale pozerat na ten krivy plot?
Odpovedať
@patrikmaj ja by som opravil ten plot, alebo ho zhodil na susedovu stranu nech je to jeho problem a potom mu ako dobry sused pomohol.
Odpovedať
@tom329 samozrejme aj ja by som rad opravil plot, aj som ho chcel, ale ked to sused skratka nechcel a nechce tak takato moznost nepripada do uvahy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?