Odpoveď na príspevok od gashtaan:
Nemate niekto skusenosti s nadstavcom stlpika od … @gashtaan Podľa fotografie to vyzerá, že nabiť. Ale ako poznám tie "plechovkové" stlpiky, veľa sily pri nabíjaní nebudeš musieť vynaložiť. To čo Ti ho tak ohlo, vietor, že? 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od mgx:
@gashtaan zbytocna praca, ten plastovy nastavec v… @mgx to mas odkial, ze to je z plastu?Odpoveď na príspevok od mgx:
@gashtaan vyzera to ako plast. Aj keby to bol kov… @mgx je to vraj nejaka zliatina, pozinkovana a poplastovana. Ide o susedov stlpik. Je tam viac ako 10 rokov bez znamok korozie, a bol by tam dalsich 10 rokov, keby ho manzelka nezramovala autom. Chcem to nejako opravit, pokial mozno bez priruby, ktora by tam na jednom stlpiku bola ako past na oko.Odpoveď na príspevok od mgx:
@gashtaan ak je to zliatina, sance su lepsie :). … @mgx hej, tieniacu siet tam nema a nie je to ani krajny stlpik, takze to nie je nejako zvlast namahane miesto... v inom pripade by som neuvazoval nad takymto polovicatym riesenim stylu "len aby to nejako vyzeralo". Rezat do toho betonu sa mi veru moc nechce. Ten nadstavec som objednal, stoji to par EUR, tak uvidim co to vlastne bude. Inak, nie je sanca s primeranym effortom z betonu stlpik vytiahnut? Predsa len, je to az po spodok len hladka rura...Odpoveď na príspevok od mgx:
to sa urcite nepodari. ak nevyjde riesenie co tu … @mgx to ano, rieseni s rezanim/vrtanim/sekanim a naslednym betonovanim je samozrejme vela, len sa tomu snazim vyhnut z estetickych dovodov.Odpoveď na príspevok od gashtaan:
Nemate niekto skusenosti s nadstavcom stlpika od … @gashtaan odrež stlpik pri ohybe, do diery po stlpiku strč naozaj hrubý roxor, 25mm, alebo takú nejakú obludu. Zabetonuj do stlpikovej diery, pokojne môžeš trošku prehlbiť vrtákom dieru v betone, a tam to nastrčiť na chemickú kotvu.. Dieru zaliať vrecovaným jemným betonom.. Na trčiaci roksor nastrč stlpik a zvrchu zabetonuj riedkym betonom.. Poklepkaj, nech si to sadne.. Vydží to viac, ako pôvodný stlpik.. Tá čudná zelená vec môže fungovať a nemusí.. Možno je na to stavaná, aby niečo vydržala.. Keby nie, tak máš know how..