Malta pod DT

Ahojte. Základ je hotový (foto ilustračné) Skladba: Zaklad Malta Dt tvarnice Izolácia Lepiaca malta Plotovy systém tvarnice Aky druh malty mi odporúčate pod DT, do DT a nad DT? Mylsim ci treba tlakovú a akú frakcií vďaka. Plot výška 1.5m
Odpovedať
Naco maltu? az taky krivy ten zaklad je? ja by som nasiel najvyssie miesto, tam by bola DT priamo na zaklade .. miesta ktore su nizsie vyklinovat, zaliat betonom.
Odpovedať
A najidealnejsie spravit salung a vyliat to betonom. Lepsie a podla mna menej pracnejsie, nez s DT.
Odpovedať
Profilova fotka
Dtcka sa predsa vylievaju betonom. Polozis na zaklad vylkinujes do roviny a beton podtecie ibazeby si mal murovacie dt ale to si nenapisal.
Odpovedať
@milan_vt ved práveze nie je je to skoro zanedbateľné. Výstuž 2x12 roxor @milan_vt Ani nie mam to dosť špecifické skrz pozemok a prípravu na koľajnice atd... Tiez sa mi nechcelo ale nedalo sa inac. @wolodymyr Nie klasika Odporúčate aku frakciu do nich? A aký druh malty pod spodný rad plotu?
Odpovedať
Profilova fotka
@truly ja som sice staval len 13metrovy z dt ale maltu som nedaval iba klimny som vyrovnaval a beton zatece az po zaklad a ten drzi ved dt je namiesto salungu. A frakciu?? Co bolo som dal je to plot nie most 😉
Odpovedať
@wolodymyr a co navrhuješ medzi dt a prvý rad plotovky?
Odpovedať
Profilova fotka
@truly ja som nedaval nic priamo na dt a len klinmi povyrovnaval lebo ano dt ani plotovky niesu uplne rovne a ked to zalejes beton to podrzi. Kliny som vyberal na druhy den po zaliati.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?