Kde začať pri prestavbe pozemku?

Dobrý deň, vedeli by ste mi, prosím, poradiť, kde začať? Ako chronologicky postupovať? Aktuálny stav pozemku je pletivový plot, väčsinu plochy tvorí zámková dlažba, má jeden "schod" cca 10 centimetrov. Na pozemku sa nachádza vodovodná šachta s vodomerom pre ďalších dvoch susedov. Chcela by som k domu dať vymurovať malú prístavbu (cca 4x1,5m),pričom by bol na hranici pozemku a teda aj tvoril časť plotu, vyrovnať ten schod, aby bolo možné parkovanie (pričom na to mieste je aj šachta..) a nový plot (nekopíroval by pozíciu pôvodného plotu), a teda zrejme aj prerobiť dlažbu. Rada by som vedela aspoň približnú cenu a prípadné technické obmedzenia. U koho je, prosím, najlepšie začať? Dať si vypracovať projekt? Vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsie je zacat s jednoduchym nacrtom co chces ale aj s nejakymi rozmermi. To zobrat a obehatvstavebne firmy v okoli ci vobec niekto ma zaujem to robit a povedia ti za kolko. Tu si neudala nic okrem zaciatku dost nevydarenej rozpravky.
Odpovedať
Profilova fotka
..na hranici pozemku môzeš stavať len s písomným súhlasom susedov. V tvojom prípade je asi najlepšie riešenie dať vypracovať projekt, na základe ktorého si dáš naceniť jednotlivé práce. Môže to stáť 4 aj 20 tisíc..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morrison06:

..na hranici pozemku môzeš stavať len s písomným …
@morrison06, ďakujem za usmernenie. Áno, nečakala som, že bez konkrétnych informácií mi dá niekto cenový odhad, skôr som potrebovala vedieť, kde a u koho začať. Vďaka!
Odpovedať
Profilova fotka
@kavenkaa ..pozrite si na internete najbližšie firmy ktoré sa venujú realizáciám záhrad a dohodnite si obhliadku..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?