Beta Fence pletivový plot - aké máte skúsenosti?

Aké sú vaše skúsenosti? Spokojnosť? Je pletivo tohto plota dostatočne pevné? Myslím tú variantu vhodnú k domom, okolo záhrad. Vďaka za postrehy.
Odpovedať
asi ti neodpoviem, lebo my máme okolo pozemku klasické pletivo. Ale pridám sa do témy, potrebovala by som projekt na pletivový plot s kovovými tyčami, v obci kde ideme stavať to starosta chce ku ohláške drobnej stavby. Pokiaľ by niekto mohol posunúť, myslím, že ide len o formalitu a potrebujem nejaký nákres. Ďakujem
Odpovedať
@dianax nevadí, hádam sa niekto ozve. Zatiaľ googlim. Čo sa projektu plota týka, ten predsa musí byť na konkrétny pozemok, neviem či sa dá použiť projekt pre cudzí plot a pozemok.....teda aspoň my máme návrh plota vrámci projektu domu, žiadali sme o stavebko už vrátane návrhu plotu. Nákres plota je teda nedeliteľnou súčasťou projektu pre stavebné povolenie. V našom prípade. Ako to majú iný netuším. Čo tam chce starosta vlastne škicovať? Nevidel pletivový plot?
Odpovedať
Betafence nie je typ pletiva ale firma. Treba určiť o aký typ pletiva je záujem.
Odpovedať
@peter_1975 jasne, zle som sa vyjadrila - pletivo od fi Betafence. Mne konkr. sa pozdáva Nylufor, no môžu byť referencie aj na iné typy. Vídam napr. ten Nylufor, buď 2d alebo R D pomerne často v satelitoch tak som prekvapená, že žiadna reakcia. :-S
Odpovedať
Panel 2D je rovný bez prepisovanie, aby bola dostatočná pevnosť, horizontálne drôty sú zdvojené. Preto je drahší. Panel 3D má prelisy a tým je zabezpečená dostatočná pevnost. Vyrába sa štandardne s 4 alebo 5 mm drôtu. 4mm panel je pre väčšinu domácnosti dostatočne pevný, ak budete mať za plotom veľké plemená psov, tak odporúčam 5mm plotový panel.
Odpovedať
Oni robia veľmi dobré ploty, nedávno spravili v Dunajskej Strede plot okolo nového štadiona, vyzerá to dobre.
Odpovedať
Na žiadnom panely nie je napísané kto ho vyrába, takže je ťažké určiť výrobcu. Pri pletivach je dôležité sledovať hrúbku drôtu a veľkosť oka. Povrchová úprava je u všetkých paneloch rovnaká. Určiť výrobcu panela je pre laika i odborníka skoro nemožné.
Odpovedať
@peter_1975 diky moc aj za ten link, pre nás veľmi užitočný. Veľké plemená hafanov nebudeme mať, tak tie 4 mm by pre nás mali byť teda dostatočne pevné. @precision dik.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?