Automat k bráne posuvnej samonosnej- cena? odporucania

ahojte, mam prosbu- prosim vas odkial ste kupovali /objednavali automat k posuvnej brane? ide o to, ze firma, ktora realizuje plot nacenila Nice ROX600, diaľkový ovládač 0ks, fotobunka BF RADIO Horman cenu: 630eu . nie je mozne niekde kupit lacnejsie? garazovu branu mame znacky horman a dialkove ma 2 gombiky preto chceme aj prepojit garazpvu branu s branou na plote preto v naceneni nie je dialkovy ovladac... prosim vas ak mate ine odporucania na ine budem velmi rada za kazdy nazor.
Odpovedať
daj si kridlovu, mam pohon na predaj :-D
Odpovedať
@marekjahoda nie nie urcite nie..vsetko vyplatene len s tym pohon sa mame rozhodnut...neviem co vsetko treba vziat do uvahy lebo z toho co nam pan napisal, tak na nete som nasla za 300e...tak netusim preco by az raz tolko stal pohon....vobec sa do toho s manzelom nevyzname preto zhanam tu info
Odpovedať
Profilova fotka
Tá cena je aj podľa mňa veľmi vysoká.Pán chce asi dobre zarobiť. Tu máš link na firmu čo predáva aj pohony . Dolu pod nákresom brány majú zverejnené číslo a mail,kde Vám radi poradia a dajú odpoveď na Vaše otázky. https://www.pohony-dando.sk/garazove-...
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte som zabudol fotobunky,tie Vami vybrané stoja do 45€
Odpovedať
@petikmir to je cena len za pohon ci aj s montazov, hadam vies dat do googla kolko to stoji
Odpovedať
@similsk dakujem ti veľmi pekne. Ozvem sa im. Ne sa tiež zdala cena veľmi premrstena
Odpovedať
@sysell ano viem dat do googla ale nemám patent na každú temu a nerobím si každý deň branu. Nepísal ci je cena aj s montazou tohto pohonu ale aj keby tak potom mi príde za montáž vziat vyse 300e dost vela... Ale ďakujem za tvoj prinosny komentar...!!!
Odpovedať
@petikmir si sa pytala ci je mozne kupit lacnejsie tak co hubujes. Nakoniec ani nevies za co je ta cena. Tak sa laskavo spytaj co je v cene a potom sa oytaj ci je to vela alebo malo !!!
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir je este jedno riesenie.Nech Vam ten pan napise presne ceny.Koĺko stojí elektronika, koĺko osadenie motora a koncakov, koĺko zapojenie a naprogramovanie.Ale aj tak si myslim, že cena je prehnaná.Ja napr.chodim oživovať a progr.riadiacu jednotku mojmu kamošovI, ktorý je zamocník.On motor aj s koncakmi nahodí, odskúša mechanicky chod.Elektroniku mu zapajam ja. Od zakaznika za zapojenie a naprogramovanie chce 50€
Odpovedať
@petikmir mne minuli tyzden montovali automaticke otvaranie na branu. Dali mi CAME ale nakolko mam garaz branu Hormann tak do toho Came motora pridali nejaky prijimac na HORMANN aby som stym dialkovym ako si spominala mohol otvarat obe brany. Montaž -nastavenie -2 senzory-motor CAME -+ 1 ovladač este extra Hormann a platil som 600€. ale spokojnost.
Odpovedať
@petikmir v prvom rade nevieš, čo ti nacenili. ak je to s montážou, tak je to v pohode. ešte sa spýtaj, či je v cene aj revízna správa. tú asi @similsk k montovaným pohonom nedáva. ani záruku... mala si si dať naceniť pohon a montáž u viacerých firiem, keď máš s tým problém... prípadne komplet aj s bránou. keď človek má cenu iba od jedného, vôbec nemá prehľad a môže byť podobnej neistote ako si teraz ty.
Odpovedať
@similsk keby som vedel, v akej oblasti pracuješ, tak by som sa ťa spýtal na detailný rozpis cien tvojej práce. to by bola veľká sranda. zvlášť ak by si bol zamestnanec. koľko stojí tvoja cesta do práce, koľko návšteva wc, atď :-D :-D koľko FB či MS.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@worker_falcon Nepracujem v tejto oblasti,živím sa niečim iným.Zapojenie a naprogramovanie brány som robil pár kusov pre kamoša zámočníka,ktorý montoval tieto brány len svojím známym.Inak aj on sa živý niečim iným,toto má len pomimo,keď nemá robotu a má čas.Čo sa týka záruky,na oprave som bol len raz, dotyčný nacúval do stlpa s fotobunkou.
Odpovedať
@similsk to mi je jasné, že nepracuješ v tejto oblasti. potom by si vedel, čo a ako...
Odpovedať
@worker_falcon prosim ta ked ides na wc dufam ze posielas cez slovensko.sk ziadost s overenym el podpisom. Na kereho mu je revizna sprava k motoru a tak isto co stym ma zaruka?
Odpovedať
Profilova fotka
@worker_falcon Čo a ako viem,/Volakedy som robil elektro projektanta,teraz mám už len paragraf 23/ale dať za Riadiacu jednotku šestoTridsať eur je veľa. Ak si čítal zadávateľku čo písala/ petikmir/,tak samotnú riadiacu jednotku jej nacenil dotyčný na 630€.Nikde nie je napísané,že je v tom nejaká práca.To je podľa mňa zlodejina. A ak sa Ti nepáčia moje komentáre,tak láskavo na ne nereaguj.
Odpovedať
jednoducho k tomu co bolo nacenene...ide o to ze firma nam realizuje okenicovy plot- polia, branka, brana. branu sme sa rohodli posuvnu a s elektropohonom... ked nam zaslal nacenenie tak zaslal cenu za plotove dielce branu a branku a dorpava a montaz ze je v cene. osobitne nam dopisal toto- Automat k brána posuvná samonosná Nice ROX600, diaľkový ovládač 0ks, fotobunka BF RADIO Horman cena: 630eu Ďalšie možnosti za príplatok Ceny pre typickú inštaláciu Cena s montážou To je cena bez káblov teraz som si vsimla, ze cena je aj s montazou, ale skutocne mi potom pride ze fakt ta cena je o dost vyssia...montaz pohonu skutocne az takto navysi cenu?
Odpovedať
@petikmir https://www.pohony-dando.sk/garazove-... cena tvojej sady,k tomu este prirataj cenu prijimaca na hormann branu,ak tie ozubene hrebene 4 ks nestacia tak este aj to ktomu treba prikupit,dalej zaleži či ti daju aj vnutorne dvorne senzory a vystražny žlty majačik-svetlo ked sa otvara brana. No a ked tam nemas ani privod elektriny tak to tiež pár € stojí.
Odpovedať
@petikmir Naozaj sa nevies spytat toho co ti to ponuka. Pohon voci samotnej brane s montazov moze znamenat: - Drziak na pohon - montaz vyroba. - drziak / osadenie majaka zapojenie - osadenie a nakablovanei fotobuniek, - mozno rezanie / dlazby podpkopanie na nadtahanei kablika, - kabeô +natahanie 220v z domu - osadenie hrenena na branu platiti za to 300€ je asi dost, mozej zjednavat, povedat nech osadi hrebene a motor a zysok si zapoj sam ak chces alebo zavolaj ineho ale ci to to stoji za usporu 100€..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?