Aký zvoliť typ plota medzi susedmi?

Ahojte strechári, obraciam sa na Vás s prosbou ohľadne stavby plota medzi susedmi. Neviem sa rozhodnúť aký typ plota zvoliť, (klasické pletivo, betonový, okrasne betonove tvarnice) Je to dĺžka cca 25 metrov :) Nie sú medzi nami nezhody ani žiadne problémy, ale jediné prečo si chceme dať plot, je ten, že máme obaja psov a neradi by sme ich zbierali niekde po častiach.
Odpovedať
Profilova fotka
Aky sa ti paci, aky sa hodi k celkovemu exterieru, pripadne podla financii. Snad si svojpravny. Ked ti niekto poradi pletivo das ho lebo tak ti poradili?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak sa skús dohodnúť so susedom. Záleží aj od toho, ako svieti slnko, akú výsadbu plánujete obaja,.....to my ťažko poradíme
Odpovedať
Profilova fotka
@bavor pri psoch by som vyberal tak aby malý podhrabové dosky...... inak je to podľa tvojho rozhodnutia a dohody zo susedom.
Odpovedať
Ku psovi klasické kosostvorcove pletivo nie. To psi roztrhajú ako nič. Určite nejaky druh zvaraneho. Podhrabova doska je poistka proti podhrabaniu.
Odpovedať
@bavor Pletivo veru klasické nie ak to chceš pekné mať dlho ...susedi mali tak dvoch psov väčších pokrývali ho, ako šťekali a s prednými labami po stojačky sa oň opierali a vyskakovali ...a nevyzerá tak pekne. pospletané štvorce pletiva , pokryvené ...
Odpovedať
@bavor Budeš sa čudovať, ale je to presne naopak. Máme pletivový plot a pokiaľ sú psi na svojom idú sa cez ten plot jeden druhého roztrhať. Ako náhle však susedov pes sa príde odložiť do nášho dvora, môj pes je ako baránok bez známky agresivity a nenávisti (síce platí to aj naopak a mňa ide z toho rozhodiť).
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 bud rad preboha... plot my napriklad nechavame pletivo a ku nemu vtaci zob, resp smrekovy zivy plot. Tiez planujeme psy
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?