TERMO látka

Zdravím, chcem sa spýtať, existuje nejaká vysoko termoizolačná látka, ktorá by sa dala použiť namiesto sklenenej vaty? ĎAKUJEM Máte niekto skúsenosti s týmto? https://www.zvarackybrusivo.sk/teplov...
Odpovedať
Účel použitia?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rudy1973:

Účel použitia?
@rudy1973 V kazetovom strope vybúchať 4 kazety a namiesto nich natiahnuť termoizolačnú látku
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od martinaorl:

@rudy1973 V kazetovom strope vybúchať 4 kazety a…
@martinaorl To je vážne taký problém napísať o čo konkrétne sa jedná, aká je tam potreba? Termo izolačných materiálov je naozaj mnoho, lenže majú aj veľmi odlišné vlastnosti, vzhľadom na jejich materiálové zloženie. Alebo také vákuum, kde sa o jeho mat. zložení hovoriť nedá...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od martinaorl:

@rudy1973 V kazetovom strope vybúchať 4 kazety a…
@martinaorl Noze to skus opisat trosku lepsie, lahsie sa potom hlada riesenie. Preco chcete vyhodit 4 kazety, preco to ma byt termoizolacne, termoizolacne, alebo ziaruvzdorne, moze to byt aj doskovy material, alebo to ma byt formou plachty folie?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@martinaorl To je vážne taký problém napísať o č…
@frantisekca Je to ťažšie na vysvetlenie.... treba o väzník uchytiť oceľové konštrukciea na to závesné systémy, ako napríklad plachty/kruhy (na cvičenie). Nakoľko majitelia budovy nechcú vykurovať celé vnútro až po väzníky, navrhli kazetový strop a vybúchať v ňom nejaké kazety, aby sa mohol závesný systém na cvičenie hýbať. Vzhľadom na to, že cez vybúchané kazety bude unikať teplo navrhli dať tam termoizolačnú látku. Preto sa pýtam, či máte s nejakou skúsenosti.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od martinaorl:

@frantisekca Je to ťažšie na vysvetlenie.... treb…
@martinaorl Ten strop treba ale uzavrieť. Možno parozábranu. Poriadnu vrstvu tepelnej izolácie všade. Látka 1 mm to nezachráni. Už vôbec nie tá na odkaze. Treba to poriadne navrhnúť, kontaktujte ma.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od martinaorl:

Zdravím, chcem sa spýtať, existuje nejaká vysoko …
@martinaorl To, na čo si dala odkaz, je sklená tkanina, ktorá sa používa najmä na výrobu laminátu. A nie je vôbec termoizolačná. Je to vyrobené zo skla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?