Po oprave praskliny na SDK strope a následnom premaľovaní vyskočila páska von.

Ahojte mám menší problém , na SDK strope som mal prasklinu asi aj 2 roky nevadilo mi to nikto si toho nevšimol , ale teraz som to chcel opraviť tak som to vybrusil a vyrezal do V, podtmelil som to počkal tmle vcuclo ked trošku preschol znova som pretmelil , keď to ako tak zaschlo tak som dal pásku a tmel zaschlo zase pretmelil . Na druhý deň som to vybrúsil a začal maľovať , ked som skončil všimol som si že mi v spoji vyskočila páska von , nevie niekto prečo to urobilo? NA fotke je to trošku vidno .
Odpovedať
Profilova fotka
@citizen555 1x tmel nechat poriadne uschnut (niektore tmely aj par hod schnu)ked ti ho "vtiahlo to je ok tak to ma byt 2x tmel +sklovlaknita paska zase nechat uschnut 3x pretmelit finishom ten urcite nechat poriadne vyschnut a vytvrdnut aby sa dal pekne brusit!a samozrejme vzdy poriadne stiahnut prebytocny material resp.tmel !!!to musis mat v ruke...a tiez pri kazdom tmeleni zatmelit širšiu cast...asi tolko....podla mojich skusenosti ti ju "odulo "lebo si ju dal nakoniec ..
Odpovedať
dal som tmel bez pásky ten vtiahlo počkal dlhšie 3h asi a potom pásku a 3x pretmelil samozrejme prestávky dlhšie až kým bol na dotyk suchý išla dalšia vrstva nedal som ju nakoniec a čo s tým zase nanovo?
Odpovedať
Profilova fotka
príčina je asi niekde inde, je to súvislá plocha a kraje sú napevno, na najslabšom mieste sa vytvára dilatácia.
Odpovedať
je to v kúpleni asi 9m2 , robil to chalan čo to robí 15 rokov majú na to firmu nerobí to prvý krát tak dúfam že vedel čo robí ale je to zavesené na trámoch dom je bungalov možno tie po čase pracovali tak to mohlo prasknúť ale prečo tu pásku vydulo po pretmelení ozaj neviem , možno tam je nejaké pnutie .
Odpovedať
Profilova fotka
@citizen555 Je to zle prilepená páska.Páska sa musí vtlačiť do čerstvej sádry.
Odpovedať
aka paska? samolepiaca???
Odpovedať
páska je ta sklenná
Odpovedať
mýslíš že zle prilepená? ved som ju vtlačil do tmelu a ešte 3X pretmelil tak čo zopakovať to znova teda?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?