Bielenie stien: prekryje druhý náter?

Profilova fotka
Prosím vás, prekryje mi to druhý náter kolmo na tento prvy?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matejb96:

Prosím vás, prekryje mi to druhý náter kolmo na t…
@matejb96 maluj normalne, toto je bezne po prvom natere.
Odpovedať
My sme museli maľovať až trikrát nabielo, aby nám to prekrylo pôvodný náter. Bol jemnunko zelený. Ale nakoniec to pekne zakrylo. Maľovali sme ale normálne, žiadne kolmo.
Odpovedať
Profilova fotka
Takže kľudne môžem maľovať týmto istým smerom
Odpovedať

@matejb96 jasne, zbytocne by si kolmo. je to prvy nater, ten nie je nikdy 100%. uvidis, ako to bude po druhom, mozno bude treba este potom dalsiu vrstvu.
Odpovedať

@matejb96 jasne normalka. Uvidis po druhom natere prvy je stale flakaty a nedokonale pozalievany.
Odpovedať

Prosím vás, prekryje mi to druhý náter kolmo na t…
@matejb96 A keby sme sa tu všetci aj zhodli, že Ti to neprekryje, ani druhý - tretí náter tak čo? Prestaneš maľovať, alebo hodíš slučku ? Pokračuj a uviíš. 😅 Všetko aj záleží od toho, aký typ farby máš, ako si ju zriedil, ako rýchlo Ti to schne, s akým valčekom/štetkou to robíš, aký materál natieraš,... atď... Tu je veľa premenných.
Odpovedať
my sme premalovavali cervenu stenu na bielo - po 2. natere boli este flaky, ale 3. uz zakryl vsetko. Takze skusaj🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Je to sadrokartón s pucovkou, natrety aj penetráciou. Tak neviem, v ostatných izbach som nemal takéto vynechance po prvom natere 😕
Odpovedať
Ja som maľoval dvakrát a prekrylo mi to oranžové pásy. Myslím, že toto by nemalo byť problém.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za rady..všetkým
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?