Zmena priezviska na zvončeku

Ahojte poradte prosím, dva roky mame byt a stale neviem zriešit zmenu priezviska na zvončeku - problém je v tom, ze ked to aj odomkneme tak vzadu je predrotovaná doska s kablikmi a pod tym su mená - mneá všetkych byvajúcich a neda sa vymenit iba 1 priezvisko....pani domovnička uz je zufala typek čo robil zvončeky neodpovedá a ked sa aj slubi ze príde nepríde:( ako sste to riešili ak mate niekto nejaký problém? poprípade niekto nejaký kontakt na nejakého pana čo rieši zvončeky a vedel by to príst zmeniť??? dakujeeeeeeeem
Odpovedať
a prelepit na vrchu to nestaci? samolepka... napisat meno.. a prelepit.. hoci aj kazdy mesiac, ked to nevydrzi...
Odpovedať
a urcite to nejde vymynit pojednom??ved to vytlačte cele nanovo ked to nejde po jednom ,....
Odpovedať
@tomi7766 ne nejde mali sme to rozobrané :(
Odpovedať
My mame prelepene ako navrhuje zahradnik, alebo ak mate v praci ITckara popros ho nech ti vytlaci menovku na etiketovaci...lubia si stym znackovat sietove kable co kam patri ....a je to samolepka uz nam to prezilo 2 zimy.
Odpovedať
@novakova2000 tak teda, teraz asi nerozumiem...mali ste to rozobrane a neprelepila si si svoje meno? cakas na... na čo???
Odpovedať
@zahradnik ano mali sme to odomknuté ale ja sa tam nedostanem k tym menam jedine to prelepit z vonku normal na sklo :) inak nie ale nevadí skusim domovníka z druhéo vchodu dostala som na nho typ ak nie prelepim to zvruchu len nechapem ako je toto poriešené urobia nové zvončeky a tym to zhasne
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to prelepila zvnutra bud na papier a ked sa neda dostat na papier tak na sklo od vnutra aby to nikto nestrhol
Odpovedať
Profilova fotka
riešila som meno na niekoľkých bytoch za môj dospelý život a vždy som prelepovala na sklo zvonku. v predposlednom byte, kde nás bolo málo obyvateľov, domová dôverníčka do mesiaca nechala vymeniť menovku aj pod sklom. v poslednom byte, kde plánujem ostať niekoľko desaťročí, mi dôverník povedal, že keď sa nazbiera niekoľko nových majiteľov (5-7 z celkového počtu 44), tak dá prerobiť mriežku pod sklom. ;-) už nám chýbajú iba dvaja. :-D a nálepka z etiketovača je fakt najlepšia. ;-)
Odpovedať
ja mam klučik k tablam... :).... inak ja osobne ako som sa nastahoval do činžiaku..som si menovku len nalepil z vonku..a doteraz to nikomu ruky nepodalo.. :)..už asi 4roky
Odpovedať
@novakova2000 Tak myslim, ze u nas su rovnake zvonceky, podla toho, co popisujes. Tu plechovu cast, kde su aj okienka na menovky treba vypacit ostrym nozikom a potom jednoducho zacvaknut nazad. Dufam, ze som ti pomohla. ;-) Daj vediet, ci ano ;-) Akurat, ze pravdepodobne tam mate vsunutu jednu papierovu tabulku, na ktorej maju vsetci mena, tak si tam svoje meno iba prelepis, inak by si musela prerabat celu tabulku (ja som ju vyrobila na PC za chvilku).
Odpovedať
@lenka_da dakujem lenka - no presne ako píšeš - vieš čo nakoniec som to vzdala a našla som nato firmu :) stalo ma to 10 eur ale tak hlavne ze to je :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ja by som nič neprelepoval, je to škaredé a poškodzuje to zvončekové tablo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?