Zmena dispozície 3-izbového bytu

Dobrý deň, uvažujem nad kúpou 3-izbového bytu ktorého dispozícia je v prílohe (nie je úplne štandardný), Nepáči sa mi však jeho momentálna dispozícia. Hrubé čiary sú reálne nosné múry, tenké sú priečly. Radi by sme mali kuchyňu spojenú s obývačkou, avšak tam je taktiež nosná stena, takže veľmi priestor na zmenu nevidíme. Tež nám trochu vadí aj veľa dverí v obývačke, ale keďže všetko okolo je nosné, myslíme si, že s takýmto typom bytu sa veľmi pohnúť nedá. Nemá niekto nejaké skúsenosti? Ďakujem
Odpovedať
da sa zmenit kupelna z priechodnej, da sa spravit priecka v obyvacke aby tam bola chodba obyvacka by nebola ako dialnica. Aj v nosnej stene sa da vyburat otvor, ale na to potrebujes suhlas statika, suhlas spolocenstva vlastnikov, suhlas stavebného uradu a kvalitnu (nie lacnu) realizaciu. Ale zas ak je byt v dobrej lokalite (skoly, doprava, obchody...), susedia su v pohode tak to castokrat vyvazi idealne dispozicne riesenie. A ak by ste ho kupoli, z tej izby co je pri obyvacke spravte spalnu, vacsiu a kludnejsiu nechajte detom.
Odpovedať
@dami33 ak je za v pohode cenu, tak by sa tam dali spraviť nejaké zmeny a byt by mohol vyzerať o veľa lepšie. Koľko zaň pýtajú?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?