Vyrovnanie krivej steny - panel

Čaute, viem že je tu už takých tém veľa, ale chcem sa opýtať ako je podľa vás najlepšie vyrovnať krivú stenu pred lepením obkladu? Stena má na niektorých miestach nerovnosti cca 1 cm. Bolo mi odporučené zhodiť starú omietku, ktorá opadáva a dať lepidlo Flexi lepidlo MARMOR + sieťku. Je dobré lepidlom a sieťkou vyrovnávať takéto nerovnosti? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
sieťka je záchrana, len neviem akú má funkciu na rovnorodej a pevnej ploche, ale stačí lepidlo
Odpovedať
Sietka pomoze amaterovi ak mu chyba kazdodenna zrucnost. Ja som tak zene opravil kancelariu v praci, kde mala na stenach kachlicky z 80 tych rokov. Kachlicky sli dole a steny som vyrovnal sietkou a flexikleberom. Finalny stuk mi na to natiahol bratranec, ktory sa tym zivi. Vyzera to super.
Odpovedať
Profilova fotka
@pier ale akú funkciu tam mala sieťka?
Odpovedať
Ked je to cca 1 cm staci lepidlo.
Odpovedať
@jan45 @pier "Paninka, dame kleber, dame sietku, bude to dobre." Ked toto pocujem, vyskakuju mi noze zo suflika v kredenci. Nechapem ako je mozne, ze pred penetrakom, klebrom a sietkou aj skutocni amateri mohli spravit na panel omietky a drzia.
Odpovedať
@jan45 vdaka sietke to je paradne rovne. Bez sietky by som to tak dobre nevyrovnal. Skusal som to aj bez sietky. Skusal som na pase aj vnutornu omietku, ktoru mi poradili v obchode. Kedze som to robil sam a prvy krat, tak to bolo pekne na …. Zachranila ma sietka a kleber. Zivia ma financie, cize fakt som totalny amater a teda pre nas amaterov je sietka velka pomoc. Chapem, ze ked niekto robi omietky kazdy den 20 rokov sa asi bude za hlavu chytat. Podobne aj mna asi nikto nenatiahne pri ocenovani cross-currency IR swapu,
Odpovedať
Profilova fotka
@pier to bolo dobrý popis, ale pripisujete sieťke Vaše úspechy. Omietka nebola rovná pre sieťku, ale preto, že tá Vás prinútila to urobiť na 2 až 3x. základná vrstva, tou ste už vyrovnali nerovnosti, hoblík nepustí, nalepenie sieťky, tá pri natiahnutí ukáže priehlbne a zatretie,. Lenže keď poviem murárovi, že má omietať vo viac vrstvách, tak na mňa pozrie ako na vykorisťovateľa.
Odpovedať
@zita19 Kleber,sietka,purpena,akryl,silikon. Zakladne stavebne materialy sucasnych majstrov.Si nevedela?
Odpovedať
hej hej a potom sa cuduju, ked pridu reklamacie po case.
Odpovedať
Takze najlepsie dat lepidlo priamo na panel? V takomto pripade asi sietka nie je potrebna. Opravujem sa, tie nerovnosti su niekde aj do 1,5cm.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?