Odpoveď na príspevok od peter3193:
Ahojte, mame novu vstavanú umývačku riadu. Ma fun… @peter3193 Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať ako ste to nakoniec vyriešili, lebo dnes sme kúpili tiež gorenje a stalo sa nám úplne to isté. Teraz neviem či to treba na reklamáciu alebo sa to dá spraviť nejako.Odpoveď na príspevok od umyvacka678:
@peter3193 Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať ako ste… @umyvacka678 aký typ konkrétne? Tiež mame gorenje, ešte sme ju ale neskusali. Ma funkciu otvárania a dúfam ze to bude iba na par cmOdpoveď na príspevok od umyvacka678:
@peter3193 Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať ako ste… @umyvacka678 dobry den. Dolu na umyvacke su take nenapadne hlbsie diery a nakonci som nasiel skrutkovacom skrutky ktore som pritahoval. (Pod úrovňou dvierok) tym sa to vyriesilo.Odpoveď na príspevok od peter3193:
@umyvacka678 dobry den. Dolu na umyvacke su take … @peter3193 ďakujem Vám veľmi pekne, idem skúsiť.Odpoveď na príspevok od nanulik:
@umyvacka678 aký typ konkrétne? Tiež mame gorenje… @nanulik dobrý deň, máme Gorenje GV561D10.Odpoveď na príspevok od umyvacka678:
@nanulik dobrý deň, máme Gorenje GV561D10. @umyvacka678 máme tuto. GORENJE GV663C60 UltraClean. Uvidím co bude keď ju spustíme.