Roleta alebo okno so žalúziami na uzatvorenie stupačky

Profilova fotka
Uzatvorenie otvoru v kupelni, tak aby sa k meracom dalo dostat
Odpovedať
roleta
Odpovedať
@zuzkad85 najkrajsie su zabudovane dvierka. http://www.modrastrecha.sk/blog/manil...
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla dakujem, vyzera to skutocne pekne, ak smiem vediet, kolko to priblizne stoji?
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 dakujem za nazor :)
Odpovedať
@zuzkad85 teraz som pozerala na nete tak okolo 30-40€. ja uz si nepamatam kolko moje stali :-N su to dvierka do sadrokartonu ale my sme ich prisposobili do ytongu.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame ypor, panty nam tam ostali, cize take dierka by boli OK, a kde ste to objednavali? Ja som z NR a velmi sa v tychto veciach nevyznam. Vedeli by ste odporucit?
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla
Odpovedať
Stúpačky za tými dvierkami sú v akom stave? Lebo ak sú v 30-ročnom, tak určite by som nemuroval a už vôbec nie kachličkoval, žalúzie mi prídu ako najvhodnejšie riešenie, čo sa prípadnej budúcej výmeny stúpačiek týka - také praktické hľadisko človeka, ktorý v pondelok chtiac-nechtiac rozbije pár pekne prerobených jadier, lebo sa k tým stúpačkám bude musieť dostať... :-)
Odpovedať
@dedo758 my mame menene. vidis a ja by som murovala aj keby neboli :-) vsetko sa da aj bez burania.
Odpovedať
@zuzkad85 my sme kupovali v BA v MPL stavebninach. urcite mate nieco take aj v NR, skus sa popytat.
Odpovedať
@manilla kanalizácia? azbestová? bez búrania? chcem vidieť tých "technikov", ako bez porušenia "predpisov o nakladaní s materiálmi obsahujúcimi azbest", vymenia kanalizačnú stúpačku... ;-) potom na nich poprosím kontakt, nech mi to ukážu... :-)
Odpovedať
@dedo758 kto vravi o azbeste? nie vsade je azbest.... normalne sa to tu tak robi, ak ma niekto prerobene, tahaju od suseda vyssie alebo nizsie. dalsia moznost - porobeton aj s obkladom sa da krasne vyrezat a vlepit naspät. aj taky pripad som videla a ani nezbadas rozdiel.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Veď to áno, porobeton aj my pekne vyrežeme, horšie sú tehly a iné kombinácie rôznych materiálov... :-) Len vravím zo skúseností... Čo sme zatiaľ menili, všade bol azbest...
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 bytovka ma cca 23 rokov, takze stupacky neboli menene, byvame na vyvysenom prizemi, tak sa stupacka da vymienat aj z pivnice, ...aspon som tak pocula :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?