Prerobenie 3 izboveho bytu

Ahojte potreboval by som poradiť s prerobenim bytu v ktorom je prechodná kúpeľňa. Byt má iba jeden balkón a to v izbe, ktorá je na obrázku žltá. Kúpeľňa nemá dvere a je otvorena z chodby od šedej izby. Ďakujem za možné návrhy a riešenia.
Odpovedať
Vchod do kupelne spravit z chodby vedla vchodu na WC. Kupelnu rozsirit o priestor hluchej chodby (tam kde mas teraz vchod do kupelne- hoci na obrazku je to inak) - potiahnut kupelnu az po stenu k sedej izbe - ostane priestrannejsia kupelna a tym padom zanikne priechod do kuchyne. Kedze seda izba je priechodna - spravit z nej obyvacku - cez ktoru sa bude chodit do kuchyne. Je mozne rozsirit aj WC.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter665 Aha, nas bytik :) Teda uz byvaly...A co chces na tom menit? My to mame tak ako to mas ty nakreslene, jeden znamy to ma zas tak ako navrhuje @ultra. Ja neviem, ked ides s nakupom, musis sa trepat cez celu obyvku, ked behas na wc alebo do izieb, tak ides cez obyvku popred TV. Ano mas vacsiu kupelnu, ale nam uplne postacovala aj takato, ale je pravda, ze my mame wc spojene s kupelnou co niekomu vadi. A to otvorenie v tvojom pripade ma u nas jednu velku vyhodu (alebo nevyhodu?) - deti sa vzdy nahanaju, vozia dookola obyvka-kuchyna...
Odpovedať
moznosti tu podla mna vela niet.. avsak poznam viacerych, co si takyto styl bytu prerabali jedine tymto sposobom.. ze predlzili kupelnu o tu chodbu, ktora je tam prakticky zbytocna.. osobne ja som skor za vacsiu kupelnu.. to, ze s nakupom a tak budes chodit cez obyvacku, to uz je vsetko len uhol pohladu.. niekomu to vadi a niekomu nie.. vsetko je na ukor niecoho..
Odpovedať
Jediné schopné riešenie je to, ktoré ti tu poradili. Zväčšiť kúpeľňu a nemať tam zbytočnú chodbu, ktorá ti tam len berie miesto a nie je tam nejaké schopné využitie. Dispozične dosť na figu byt
Odpovedať
tiez som chodila do kuchyne cez obyvacku. tie 4 kroky navyse predsa nikoho nezabiju ;-) najrozumnejsie riesenie je zvycsit kupelnu, tu velmi nenavymyslas.
Odpovedať
Ďakujem za návrhy som rad. Presne som rozmýšľal nad tým, že tu chodbu zruším a predĺžim kúpeľnú. Jedine čo má trosku odrádza je, že keďže bude šedá izba prechodná musí to byt jedine obývačka a žltá izba decká izba v ktorej bude balkón, ktorý by som si skôr predstavil v obývačke. Vedel by niekto spraviť aj nejaký návrh 3D s nábytkom?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?