Odpoveď na príspevok od tinkamartinka85:
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či už má niekto skúsen… @tinkamartinka85 A co bezpecnostne dvere su take uzke,ze neprejde cez zarubnu sedacka?Urcite vojdeOdpoveď na príspevok od tinkamartinka85:
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či už má niekto skúsen… @tinkamartinka85 dosť ľudí má do obývačky 80cm dvere, čiže to by veľmi veľa sedačiek neprešlo do finálnej izby, kde má byť. Možno sa aj do výťahu zmestí, len treba pozrieť aký rozmer majú diely (či je z jedného kusu, 2 alebo 3..). Mávajú to napísané na stránke, lebo dosť ľudí rieši pri odvoze aké veľké auto treba.Odpoveď na príspevok od tinkamartinka85:
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či už má niekto skúsen… @tinkamartinka85 sedačky sa nikdy nepredávajú v zloženom stave. Vždy sú v demonte a vždy sú uvedené rozmery a počet krabíc. Kde je problém skontrolovať to pred kúpou?Odpoveď na príspevok od tinkamartinka85:
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či už má niekto skúsen… @tinkamartinka85 Ak sedačku nevyrobil nejaký garažový majster, alebo stolár Feri z nižného konca dediny,... tak každý riadny (sériový) výrobca tak koncipuje nábytky, aby prešli 80 cm dverovou zárubňou. Niekedy bola na to aj nejaká norma a inak by mu v skušobni nevydali na výrobok certifikát.Odpoveď na príspevok od zicher:
@tinkamartinka85 sedačky sa nikdy nepredávajú v… @zicher áno to ja viem 🙂 len teraz máme do tvaru U a je veľká. Čiže ju budeme musieť doma " rozbiť" aby sme ju vedeli vyniesť z bytu. Pretože sme ju tu dávali pokiaľ sme mali ešte staré dvere a dali sa zvesiť a už v tedy bol malý problém. Aj tým že máme úzke chodby a ťažko sa vytačalo po poschodiach a do bytu.Odpoveď na príspevok od sverdik:
Pokial viem, teda aj co som si ja pozeral, vsetky… @sverdik áno viem že v rozloženom ale ide o to že keď je L kova tak ten roh je niekedy problém. Malý sme problém už aj s tvarom U keď nám ju nosili hore a do bytu .Odpoveď na príspevok od tinkamartinka85:
@sverdik áno viem že v rozloženom ale ide o to že… @tinkamartinka85 myslim, ze by to malo byt vpohode, my sme kupovali v tvare L a presla nam cez dvere. aj ked treba povedat, ze to v jednom bode bola tesnotka.