Praskliny na stenach

Caute, prerabali sme cely byt a nechavali sme povodne omietky, ktore boli v dobrom stave. Ako kazdy panelak tak aj nas trapia praskliny na stropoch a stenach. Ale moja otazka znie, je normalne aby zacali steny praskat rok po prerabke? Hovoril som "majstrom" aby dali na miesta s prasklinami sietku co nespravili s odovodnenim, ze to aj tak nepomoze. Co je horsie, je ze praskliny su este vacsie lebo ich oprava spocivala pravdepodobne v zosuchani farby asi aj s omietkou a dani novej vrstvy a teraz je nova vrstva cela vyduta (po poklepani znie duto). Mam im to dat spravit nanovo? Dakujem za nazory
Odpovedať
@polotrol ak znie duto, nedrží ti na podklade, obúchať a spraviť nanovo.
Odpovedať
Chyba bola, ze ste nerobili nove omietky :/ myslim, ze ich treba spravit nanovo, popripade pridaj foto v akom je to stave. Bude sa ti dat lepsie poradit
Odpovedať
@sousedekovci89 a pomoze tam dat tu sietku?
Odpovedať
@kordo3 omietky by mali byt dobre to uz povedalo vyse ludi co sa bolo pozret aj oni sami. Povodna omietka nebola vyduta. Iba to co nahodili oni.
Odpovedať
@polotrol ak má podklad zlú priľnavosť tak nepomôže. problém bude v tom, že na tom podklade zrejme zle držala už aj tá stará omietka čo sa mohlo prejaviť práve až počase. Teoreticky by malo stačiť jeho napenetrovanie a našpricovať. Inak pomôže asi len adhézny mostík.
Odpovedať
@sousedekovci89 no tak to odporucim majstrom. Je nejaky test, ktorym sa da overit ta prilnavost? Nemohli to len zle napenetrovat?
Odpovedať
mne niekde v byte vydulo stierku, obil som to, dal som betokontakt , dal som novu omietku v tom mieste, snáď bude držať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?