Práčka so sušičkou v malom priestore

Ahojte, plánujeme kompletnú rekonštrukciu bytu a uvažujeme o umiestnení práčky so sušičkou v malom priestore, v kumbáli oddelenom dverami od chodby cca 75x80cm výška 2.6m, veďla stupačiek. Má niekto skúsenosti s práčkou v tak malom priestore? Nehrozí prehrievanie alebo iné problény? Ďakujeme za rady
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michal_tn:

Ahojte, plánujeme kompletnú rekonštrukciu bytu a …
@michal_tn ak tam vieš zabezpečiť dobré vetranie a zmestí sa ti tam prdel, tak žiadny problém. Ak nie, tak pri sušení otvoriť dvere do chodby.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michal_tn:

Ahojte, plánujeme kompletnú rekonštrukciu bytu a …
@michal_tn a mas tam vyriesene vetranie? lebo si viem predstavit ako fest teplo tam bude v takej malej miestnosti, ak v saune. no a pokial nemas tak jedine mat otvorene dvere. a druha vec je ci sa tam zmestis popripade aj otocis.
Odpovedať
Myslím si, že keď budú otvorené dvere, tak to bude dostatočné vetranie. Však to ide len o to, aby to nebol vyslovene uzavretý malý priestor. A jedno sušenie by aj tak hádam neuškodilo aj keby bolo zatvorené.
Odpovedať
Nevidím tam žiaden problém, otvorené dvere vetranie vyriešia a neviem ako často periete či koľko vás je doma, že by tam muselo byť až tké neznesiteľné teplo.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tomas43:

Nevidím tam žiaden problém, otvorené dvere vetran…
@tomas43 tak ono nejde ani tak, ze ako casto. ale ten spotrebic, ked je zapnuty, tak produkuje urcite teplo. susicka o dost vacsie ako pracka. a keby sa tam nevetra, teplo sa hromadi, spotrebic sa moze jednoducho prehriat. nemusi sa stat nic, ale tak kazdy nech si uvazi sam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?