Odpoveď na príspevok od haciendman:
Ked sa susedovi nepozdava, nech povie a dolozi ne… @haciendman praveze sused ma povodny podorys pivnicnych priestorov a vie ze mame zvacsenu pivnicu :D lebo v nej ma uskladnene veci :D preto nastal teraz problem, musi si ich vystahovat.Odpoveď na príspevok od legasi:
Pri kupe ste podpisovali zmluvy, prebrali ste ted… @legasi napad pekny, ale to by urcite nepreslo. Uz len preto, ze prave susedia, ktori si musia vystahovat z nasej pivnice budu urcite proti.Odpoveď na príspevok od daniellkka:
Nuz, zrejme budeme musiet tu pivnicu zmensit, ked… @daniellkka aj u nas boli taki iniciativny susedia, ktori si pozvacsovali pivnice. Az na to, ze jedni zablokovali pristup k stupackam na kurenie a dalsi k hlavnemu zvodu kanalizacie. Na vlasne naklady to davali do povodneho stavu, dokonca tym, co zablokovali pristup k reviznemu otvoru kanalizacie jednoducho vyrazili dvere na pivnici a vyhadzali ich veci do chodbicky, ked dosli kanalizaciu krtkovat. Takze nepomozes si, musite to spravit sami. A sused sa musi z vasej pivnice vystahovat, kedze je to vas priestor.Odpoveď na príspevok od zita19:
@daniellkka aj u nas boli taki iniciativny susedi… @zita19 jo tiez si tak myslim. Nuz co uz :D susedske vztahy :DOdpoveď na príspevok od legasi:
@daniellkka tak to potom asi bude problem nieco v… @legasi Ale tak logicky, ak sa ma zapisat zvacsenie jedneho priestoru, tak potom asi niekde treba zapisat aj zmensenie ineho priestoru, ci?Odpoveď na príspevok od brenimus:
@legasi Ale tak logicky, ak sa ma zapisat zvacsen… @brenimus Keby to bolo take jednoduche, tak to robi kazdy hala bala nejak, nemyslis?