Ahojte, s priateľkou sme sa rozhodli, že konečne zanecháme podnájom a nájdeme si niečo vlastné. Viete niekto poradiť, na ktorej stránke je najlepšia ponuka nehnuteľností?
Na niektorých stránkach je toho tuším až priveľa a stále sa to opakuje, každý deň sú tam tie isté inzeráty (topreality.sk, reality.sk), to je strašné, nechcem pri hľadaní bytu stráviť 2 hodiny denne a stále vidieť rovnaké ponuky... Myslíte, že je rozumnejšie pozerať rovno web stránky realitiek? Pozeral som takto napr. mmreality.sk, ale to mi príde taká trochu šialená stránka s nie najlepšou orientáciou :)
Poraďte, prosím, nejaké stránky, kde sa oplatí hľadať a nejaké vlastné postrehy. Ďakujem.
BTW: Ešte sa rozhodujeme medzi bytom a starším domom a ani lokalitu ešte nemáme jasnú možno sa nám oplatí, presťahovať bližšie k práci, ale to je už iná téma :)
jasne ze je to drahsie ale ved je to ich praca tak isto sa musia niecim a zivit a moj nazor na realitakov je taky ze len ozaj dobry realitak sa v tetjo brandzi udrzi
@duzu
ak ti mozem odporucit ralitku tak remax majú nehnutelnosti po celom slovensku aj mimo neho tak ze mozes vyberat a ak by som ich mal ohodnotit tak su najlepsí
My sme si vybrali remax a boli sme spokojní mali najväčšiu ponuku nehnutelnosti a nas realitak pan Dobias bol velmi milý a neotravoval nas so zbytocnostami :)
Ja som kupoval byt cez pána Dobiasa a mozem ho len odporucit cakal som ze to potrva dlhsie minimálne 2-3 týždne kým dostane klúče od bytu a my sme za týždeň mali kluce od bytu a mohli sa nastahovat :-) ked som to hovoril kamosovi co kupoval byt nedaleko nas ten len zízal im trvalo strasne dlho kym sa nastahovali
Remax je franchise - nieco ako McDonalds. Kupis si licenciu a mozes pod ich hlavickou predavat/prenajimat. Vzdy je lepsie si najst realitku, ktora je na trhu aspon 5-6 rokov. Znamena to, ze je uspesny a ze uz par rokov do realit vidi.
@alexej4 ja som o nom pocul kamos cez neho predaval byt a bol spokojny ze seriozny clovek na urovni a svoju pracu ma rad a preto je taky dobry realitak
@ondrej_2 cez petra dobiasa a mozem poivedat ze bol dobry mal som skusenost s viacerymi ale to boli namysleny sasovia ale iba on sa k nam choval normalne
Ohľadom najlepšej ponuky nehnuteľností – najširší výber je na realitných portáloch typu reality.sk. Odporúčam sledovať aj diskusie, v ktorých si treba všímať ohlasy na projekty, reklamácie, predlžovanie realizácie a reálne skúsenosti. To sú informácie, podľa ktorých sa dá urobiť reálnejší obraz o danej nehnuteľnosti. Samotná kúpa vyjde lacnejšie, keď sa kupuje priamo od developera – teda ak to vie celé zastrešiť a má ľudský prístup.