Dlažba v celom byte

Aký máte názor na dlažbu (nie laminatovú alebo drevenú) v celom byte? Jedná sa o byt v paneláku. Takže aj kúrenie je klasické, radiátormi. A ešte by som podotkla, že byt nie na prízemí.
Odpovedať
@jeane78 Za mna nie. Ja mam dlazbu v kuchyni, obyvacke, chodbe a oboch kupelniach, ale v izbach mam laminat a je to rozdiel. Tam, kde je dlazba, tam je to "otvorenejsie" a menej privetive. Ale prakticke to je, kvoli udrzbe ano.
Odpovedať
Profilova fotka
@jeane78 ja mam dlazbu v celom dome a kto chce moze mat aj privetivu :) http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
@majkoj Kukla som Tvoju a suhlas, Tvoja je privetivejsia ako moja 😉 Takuto nejaku privetivku teraz ideme dat do oboch kupelni, uz sa tesim. 😊
Odpovedať
@jeane78 Ahoj, my plánujeme dlažbu do celého domu. Priateľ nechce drevenú podlahu a chceme podlahové kúrenie. Tak sme spravili kompromis, budeme mať podlahu so vzorom dreva :-D Teraz máme dlažbu len na chodbe a v kuchyni. Nepáčia sa mi prechody medzi dvoma materiálmi a z praktického hľadiska vyhráva dlažba. Stačí vybrať nejaký pekný odtieň/vzor.
Odpovedať
hadam mas tolerantnych spodnych susedov
Odpovedať
@maria123 Aj po dlažbe sa dá chodiť potichu. Kým sme bývali v byte, susedia nad nami mali dlažbu. Vôbec sme nevnímali, že majú dlažbu. Jedine v príapde, že domáca pani odchádzala a chvíľku behala po byte v opätkoch. Ale podľa mňa by to bolo počuť rovnako aj keby mala laminát. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a píšete o dlažbe (keramickej, betonovej) alebo drevenej dlážke? otázka je nejasná...
Odpovedať
@jeane78 ja nenosim papuce a na dlazbe aj pocas najhorucejsich dni v lete mi nohy "mrznu", takze za mna urcite nie, aj ked na udrzbu je to urcite super.
Odpovedať
@jeane78 drevena podlaha ano, keramicka dlazba za mna nie. stacilo mi ked sa syn smykol na plavarni a tresol si hlavu o dlazbu este teraz ma zamrazi. Momentalne mam obyvacka,kuchyna vinyl je to makke, teple a tiche, absolutne super.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?