Bublajuca sprcha a striekajuce wc

Zdravim, Potrebovala som poradit, byvame v byte na prvom poschodi, pod nami su uz len pivnice, nad nami su tri byty. Ak nad nami niekto splachne stane sa ze u nas v sprchovom kute vybubloce voda alebo vystrekne voda zo zachoda 😬 . Byvame tri roky a robi to asi tak mesiac. Volali sme bytove, prisli precistili co sa dalo, bola upchata kanalizacia tak ju prerazili ale nam to problem nevyriesilo. Vie niekto poradit co stym? Nemame zaujem o nedobrovolny bidet 😄
Odpovedať
Profilova fotka
no niekde je to ešte upchaté. Voda sa tlačí ľahšou cestou von ,teda cez váš žľab/wc
Odpovedať
Profilova fotka
sice sa to niekde prepchalo, no niekde asi nie, takze by som ich zavolala znova, aby to pozreli poriadnejsie
Odpovedať
@ninushka636 Mne toto robilo v práci a bolo nado mnou 9poschodí. 2-3x do mesiaca som mala prehľad, kto čo spláchol do záchodu a či ľudia perú. Všetko to skončilo u mňa. Tiež sme s prepchávali, ale to bolo tak na 3 mesiace. Potom znova. Takže sa zavolala firma a museli rozkopať chodník, pretože kanalizácia v zemi klesla a nebola už vyspádovaná. Bol to havarijný stav a teda muselo to ísť z fondu opráv. I keď susedia neboli nadšení, pretože oni mali "zadky v suchu". Každopádne ich museli odstaviť od vody, a to už taká sranda nebola.
Odpovedať
neviem si to ani predstavit, ze by sa take nieco dialo mne, ale uz som aj od znamych pocul ze sa to deje aj vo vacsich panelakoch, no jedine to dat do poriadku a sebecky neriesit susedov, lebo ako im je dobre ked im voda od susedov nespliecha do zadku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?