BESTA- ikea

Profilova fotka
Ahojte, chystám sa na stenu zavesiť televízorovu skrinku 180cm dlhu Bestu z ikea. Prosim viete mi poradiť ako vysoko ju namontovať, aby dobre bolo 🙂 ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@sonau mas číslo?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@danielovicova_daniela mozem sa ta spytat ci tie moje vymazane prispevky boli nejako urazlive,hanlive,utocne,rasisticke,diskriminacne alebo pre teba nejako negativne? ci vadil suchy stavebny humor?
Odpovedať
Profilova fotka
@sonau ja som nevymazala, ani neoznámila ze ma to otravuje, asi to robia automaticky, keď niekto nereaguje na otázku normalne. Keby neviem prijať take komentáre tak sa nikde nič nepýtam.
Odpovedať
Ja mám bestu v dvoch miestnostiach a v oboch som ju dal do výšky gauča, aby boli rovnako vysoko. Je to veľmi individuálne, hlavne aby sa ti pod skrinku dostal vysávač.
Odpovedať
Profilova fotka
@danielovicova_daniela my sme dali bestu pod telku, 4 vedla seba, od zeme som dal tuším 20 alebo 25 cm kvôli vysávaču robotickému, ale ak by som tam aj v budúcnosti niečo chcel šuchnúť - napr. hračky, tak sa tam vojde toho dosť, niekto dáva na 12cm od zeme, ale tam potom fakt vojde len ten vysávač ...
Odpovedať
Profilova fotka
@raphael42 no inak to je celkom dobry postreh 😄
Odpovedať
@engiepo na toto som aj ja zvedavy, ako ta myslienka toho, ze vlastne ten nabytok dostane druhu sancu, ze sa vyuzije je podla mna fajn, pretoze jedna vec sa moze tocit dookola, s roznymi obmenami a myslim, ze bude setrit aj zivotne prostredie, ak sa to ujme
Odpovedať
@engiepo myslim si, ze je to skvely napad. kolkiy ten nabytok ani nevyzera, ze by bol vobec pouzivany a takto dostane druhu sancu a bude si ho moc dovolit viacej ludi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?