Ako zatieniť strešné okná a ako vyriešiť sieťku proti hmyzu?

Profilova fotka
Roletky nepripadajú do úvahy, pretože bývame v nájomnej bytovke a teraz sme tu boli prvú zimu. Okná nám neskutočne tiekli a zamŕzali z vnútra!!!!!! rolety sú neskutočne drahé a kvôli nedostatkom týchto okien nad nimi neuvažujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@timuskin ahoj. My sme bývali tiež v nájomnom byte a sieťky na strešné okná som urobila tak, že som dala na stenu suchý zips a doňho som "prilepovala" sieťku. Kupovala som to ako komplet v lidli, ale mávajú také napríklad aj v baumaxe. Ked som potrebovala otvoriť okno, tak som sieťku odlepila, tyčkou som okno otvorila a zasa zalepila. Fungovali sme tak 2 roky. Na zimu som sieťky odlepila, oprala a dala až na jar. Akurát, že sme tam potom mali celú zimu suché zipsy ako "rám" okna :-D ale tak čo už. Ak by si suché zipsy odlepila, žišla by ti pravdepodobne farba (nám zišla) a musela by si premalovať.
Odpovedať
Profilova fotka
našla som foto
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana581 Ďakujem za odpoveď ;-) vyzerá to super, ale my máme ten neviem ako to nazvať "výrez v kt. sú okná tak neskutočne veľký, že tá sieťka by musela byť strašne veľká, no nič iné asi nezostáva. Len potom ako vyriešiť to zatienenie. už sme rozmýšľali že nalepíme na rám okna suché zipsy a presne na to látku. Niečo tak ako si vyriešila sieťku len to bude na okne. papa
Odpovedať
Profilova fotka
@timuskin my sme mali rolety, ale ak nie, tak by som zatienenie riešila tak, že dám dve garníže, jednu hore a jednu dolu a na to látku. Posúvalo by sa to do jednoho, alebo druhého boku, alebo dve a na obe strany.
Odpovedať
Profilova fotka
konečne sme sa dočkali a v Lidli mali sieťky na okná. dnes sme ich s veľkou radosťou šli nalepiť a čo sme nečakali tá sieťka na tom suchom zipse vôbec nedržala, odlepovala sa. takže bolo po radosti :-( a teraz rozmýšľať odznova čo a ako........
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
obnovujem tému - vie niekto poradiť ohľadom sieťky na strešné okná? tiež by ma zaujímalo či má niekto roletky na strešné okná z merkury? sú dobré?
Odpovedať
@gemini06 V ponuke máme buď originálne siete pre strešné okná VELUX, alebo môžeme ponúknuť typ POS - plisované okenné siete. Siete POS vyrobíme na mieru.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
v našom eshope môžete nájsť aj cenovo veľmi dostupné tieniace roletky pod názvom "látkové rolety", ktoré sú vhodné aj do nájomných bytov..ich cena začína na 20,99 € a končí na 40 € (podľa veľkosti okna) - pre najpopulárnejšie veľkosti streš. okien M04 (78x98cm), M06 (78x118cm), M08 (78x140cm) je cena 25,99 €
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?