Odpoveď na príspevok od milanista:
ahoj, nemate pred oknami v dosahu senzorov stromy… sú to vnútorné chodby domu. Ale skúsim pre istotu zavrieť dvere na izbách na budúceOdpoveď na príspevok od ondrejsoke:
Ahojte, chcel by som sa sptýať, či sa niekto z V… @ondrejsoke Sú to svetlá MADE IN LIDL, alebo podobné, však?Odpoveď na príspevok od ondrejsoke:
sú to vnútorné chodby domu. Ale skúsim pre istotu… @ondrejsoke Mne prievan v horucich dňoch aktivoval aj snímač alarmu Jablotron a to je myslím že kvalitný snímač. Tie svetlá sú s PIR senzormi. PIR senzor reaguje na pohybujúci sa replý predmet v jeho "zornom" poli... vysvetlujem si to tak že keď sa pohybuje masa studeného vzduchu (prievan) v priestore s teplým tak to tak vyhodnotí.. Ale to je len môj názor. To isté mi robí aj snímač na nočné osvetlenie na chodbe od Schneidru...Odpoveď na príspevok od kajo873:
@ondrejsoke Mne prievan v horucich dňoch aktivova… @kajo873 Už neviem, aké senzory alarmu to boli, ale niektoré boli nastavené na takú citlivosť, že spúšťali alarm, keď sa zapli akumulačné pece a začala sa realtívne rýchlo zvyšovať teplota v miestnosti.Odpoveď na príspevok od petersd:
@kajo873 Už neviem, aké senzory alarmu to boli, a… @petersd V takom prípade sú riešením senzory, kde je kombinovaná IR a mikrovlnná detekcia.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@petersd V takom prípade sú riešením senzory, kde… @ralf364 Áno, potom sme pomenili a ďalšie objednávali už len také.Odpoveď na príspevok od petersd:
@ondrejsoke Sú to svetlá MADE IN LIDL, alebo podo… @petersd Kúpil som v ich obchode so svietidlami, ale áno, boli lacnejšie (20€ kus)Odpoveď na príspevok od kajo873:
@ondrejsoke Mne prievan v horucich dňoch aktivova… @kajo873 To dáva zmysel, ďakujem za odpoved