Krivo osadena lampa - co s tym

Ahojte, po prerabke mam lampu nad umyvadlom posunutu cca o 10 cm od stredu. Tieto bauringy boli uz tak postavene. A ja hlupa, tak som na to pri prerabke myslela az som zabudla majstrov upozornit. Mate napad ako to zamaskovat? Aspon opticky? Jedine mi napadlo kupit led zrkadlo a lampu prec. Ale ja s tym led zrkadlom stale nie som stotoznena 😕 Aj cenovo su samozrejme inde ako obycajne. Nechat to takto a neriesit alebo co s tym 🤔 Foto trosicku skresluje. Vlavo je lampa takmer zarovno s umyvadlom, nepresahuje ho.
Odpovedať
Profilova fotka
najlahsie je vymenit lampu bud za bodovu, alebo kupit taku, ktora ma sirku ako umyvadlo (60-80cm). Vyvod elektriky zo steny moze byt kludne mimo osu, bude to skryte lampovym telesom.
Odpovedať
@mgx aha, cize musim pri kupe dat pozor na to aby ta cast co ide na stenu, prekryla otvor a vyvrtane diery po povodnej lampe. Dakujem za tip, popozeram.
Odpovedať
@bejkaxx nie je to síce ideálne, ale nie je to ani nič hrozné. myslím, že to irituje iba teba. pusti to z hlavy a budeš šťastnejšia. ked narazíš na lampu so širokým úchytným panelom, aby si ním mohla prekryť diery po tvojej lampe a namontoovať ju do stredu, tak ju kúp a vymeň. ale dovtedy sa tým netráp.
Odpovedať
@zicher hm, asi mas pravdu. Nik si tu lampu doteraz nevsimol kym som na to neupozornila 😄
Odpovedať
Profilova fotka
nieco taketo,....na fotke je vertikalne, ale da sa namontovat aj horizontalne. https://www.ikea.com/sk/sk/p/ledsjoe-...
Odpovedať
@mgx super, dakujem, ta by to veru vyriesila 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
pripadne skoc do elektra/predajne svietidiel, ukaz fotku. dolezite je vediet sirku svietidla a kolko cm ma byt vyoseny vstup.predavac ti povie co ma skladom. ak nic, tak ikea. kup na ikea kartu a do roka mozes vratit. lampu staci nalepit na mamut, netreba ani vrtat nejake hmozdinky do obkladu.
Odpovedať
@mgx tato ikeacka sa mi paci. A vyzera ze aj svetla na malovanie bude dostatok 😄 Uz len oboznamit elektrikara ze dojde prerabat 😄
Odpovedať
@mgx este som nasla podobnu lampu na klasicke ziarovky ale je s kablom. Da sa taka zapojit aj priamo? Aby som ju zapla vypinacom na stene a nie na kabli? https://www.ikea.com/sk/sk/p/musik-na...
Odpovedať
@bejkaxx dá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?