Kde ste kúpili závesné lampy do spalne?

Ahojte, prosim o radu, ti, ktori ste riesili podobne svetla do splane ako su na obrazkoch, odkial ste objednavali, kde sa da dobre vybrat? Resp. co mam zadat do vyhladavaca, aby mi ich naslo 🙂 ci len hladat medzi lustrami a pozerat, aby boli dostatocne dlhe? Dakujeem
Odpovedať
tie lampy na obrazkoch su podla mna lustre, takze pod tym nazvom by som ich skusil pohladat
Odpovedať
mne pridu ako klasicke lustre do obyvacky alebo do jedalne. je to ako zaujimavy sposom svietiiel takto pri postely, mne by to asi zavadzalo, ale ako pekne
Odpovedať
@lili929 kupis svietidla take ake sa ti pacia, okrem toho lustrove snury, bezne sa predavaju v roznych dlzkach a farebnych aj materialovych prevedeniach a nejaky elektrikar ti vymeni povodne za tie dlhe.
Odpovedať
@zita19 super rada, dakujem🙂
Odpovedať
@zita19 Až také jednoduché to nie je, spoje na lustroch sú z bezpečnostných dôvodov lepené, takže treba dávať veľký pozor pri výmene. Opletené šnúry sú dosť hrubé a do väčšiny svietidiel ich nenavlečiete, neopletené šnury bez "popisu" sa prakticky nedajú zohnať ( len také drobné poznatky zo života ).
Odpovedať
Treba nájst luster s dlhou snúrou (bývajú 1,6-1,8m) a tienidlom, aby svetlo pri čítaní nesvietilo do oči. Alebo kúpiť zvlášť šnúru a zvlášť tienidlo, napr. v Ikei.
Odpovedať
sú stránky, kde si vieš zvlášť vybrať tienidlo, aj kábel aj všetko, kamarát tak objednáva a robil si vlastné 🙂
Odpovedať
My sme kupili tieto v OBI v CZ 🙂 su to lustre, takze je jedno kde si ich das 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?