Sietka lepidlom omietka na sdk

Zdravim... Viem že sa omietanie sdk už rozoberalo v niekoľkých témach.. Mňa by zaujímalo koľko vyjde cena materiálu t. j. Sieťka lepidlo a omietka na rovný povrch ako je sadrokartón..ak to niekto takto robil koľko ho to vyšlo .. Môžte aj do správy.. Vopred dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
material do 3 euri za m2
Odpovedať
Profilova fotka
Sieť 0,6€ Lepidlo 0,3€ Omietka 0,5€
Odpovedať
Profilova fotka
tak do 2 euri. hehe
Odpovedať
Profilova fotka
Preco omietat SDK?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jmomietky zatiaľ iba uvažujem nad touto možnosťou.. Tmelenie a brúsenie tiež nie je žiadna sranda a tak sa to natiahne celé a netreba brúsiť.. Ale asi to vyjde o niečo drahšie.. Jedná sa o cca 200m2 steny +110 strop
Odpovedať
@palito123 to sa ti vazne zda jednoduchsie celoplosne natahovat na 310m2 lepidlo, sietku a omietku nez pretmelit a prebrusit spoje a skrutky?
Odpovedať
Profilova fotka
@palito123 Urcite by som pretmelil a prebrusil a nasledne vymaloval. SDK je haklivy na vodu, a ked sa natiahne kleber (mokry proces) + omietka (mokry proces) moze sa stat ze sa SDK zvlni a to by bol pruser. Preto v kazdom dome kde ma byt aj SDK sa najprv robia omietky potom poter a az po vyschnuty stravby sa montuje SDK.
Odpovedať
No asi ostanem pri tom tmeleni.. To s tým navlhnutim je pravda a nebudem to riskovať.. Ďakujem za cenné rady
Odpovedať
Profilova fotka
Mame takto spravene cele podkrovie 120m2. Kleber+sietka na to feinputz. Nic sa nezvlnilo a ani sa nema preco zvlnit. SDK je prichyteny skrutkami dostatocne pevne. Islo to pomerne rychlo, robili sme to prave preto, lebo brusenie nas omrzelo pri prvej izbe. Steny a podkrovie tvoria jednoliatu omietkovu strukturu. Cenovo nic hrozne a casovo tiez.
Odpovedať
@daniella8 kedy ste to robili? Zaujíma ma ako dlho to už takto máte urobene..neobjavili sa vám nejaké praskliny po čase? Q Máte takto steny aj strop na podkroví?
Odpovedať
som zvedavy ked vam tam zatecie ako sa vam bude tvarit ten omietnuty sadros...ako mala pravdepodobnost ale predsa :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mame to uz 5 rokov. Praskliny ziadne. Mame takto spraveny strop. Netreba o tom filozofovat. Predsa na SDK sa lepia obkladacky, existuju podlahove SDK na ktore sa lepia dlazby. To je takisto mokry proces a nic sa nevlni a neprehyba.
Odpovedať
@daniella8 OK ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?