Glejtovanie stropu mate skúsenosti?

Profilova fotka
Dobrý večer. Chcem sa vás opýtať či ste niekto robili stropy tak ze ste natiahli na betónové stropy klasické lepidlo Basic a na to by šla omietka? Na novostavbe mame natiahnuté sieťky, strop je betónový. Teraz sme strop napenetrovali a nagletovali (čiže to bolo asi lepidlo Basic). Uschlo to a keď sme po tom poklepkali začalo to opadávat. Je to normálne? Na to chceme natiahnuť už omietku. Nedali sme betonkontakt. Ja sa do toho veľmi nevyznám ale manžel je v koncoch lebo poradili mu tento postup dobrí známi. Ďakujem za názor.
Odpovedať
Nechce sa mo verit, ze by lepidlo nedrzalo na betone aj bez betonkontaktu. Mna ale zaujala ina vec. Mate betonovy strop a chccete omietat? Ako chcete riesit kable na svetla? Lebo pod betonove stropy sa dnes zvycajne dava sadrokarton, tam sa da vsetko skryt. Na druhej strane, ak nechcete mat v strope svetla, tak ja by som osobne nechal beton, ako ho mate pekne zasalovany. Mna od priznaneho betonoveho stropu odradili tie instalacie, ktore by sa museli presne zalievat uz pri betonazi a nebola by nasledne ziadna sanca na zmeny.
Odpovedať
Profilova fotka
Káble už máme vyriešené, zasekane. Len som potrebovala vedieť ci teraz bude držať omietka. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@domca789 aky typ betonoveho stropu mate? nosniky s vlozkami alebo monolit? ak máte monolit a pri salovani pouzivali debniaci olej tak je mozne ze miestami vam to nebude drzat.... k tomu sluzi betonkontakt... a este by ma zaujimalo ze k naco ste davali vobec lepidlo ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jankevely lepidlo sme dávali kvôli tomu ze by nám mólo vidno spoje po debneni. Tak nám to poradili...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?