Cena za vnutorne omietky (so sietkou) - Kosice?

Dobry den, prosim kolko by sme mali ratat cca na vnutorne omietky bytu s uvedenym podorysom podla fotky? Chceme mat cca orietacny prehlad, aby nas niekto neoklamal na cene. Byt ma cca 85 m2. Hladame niekoho, kto robi kvalitne, ale za normalnu cenu. Kedze kupujeme byt, zariadujeme 2 izby - je to finacne narocnejsie ako si len zrekonstruovat steny, ked uz zariadenie bytu je kupene. Ak mate odporucania na niekoho, s kym mate dobre skusenosti nevahajte pisat kontaky. Dakujeme.
Odpovedať
to si urobite aj sami je to lahke a usetrite a omietku mineralnu
Odpovedať
odporucam tuto omietku http://www.belickova.sk/katalog/actio...
Odpovedať
@santos950 dakujem za odporucanie ... no nie som si ista, ci by sme to zvladli sami :), navyse mame malo casu koli pracovnemu zatazeniu ... kedze chceme pod omietky davat aj tie sietky. Jedna sa o tehlu, nejde o panel, preto si myslime, ze dat sietky pod omietky je dobre riesenie do buducna. Myslite si, ze je to dobre riesenie? Kedze sa asi vyznate v materialoch, chcem sa opytat. Citala som tu v inej diskusiim ze nater na cerstvu omietku by mal ist az po nejakom case - aby vyzerla, cca 2 tyzdne. Je to pravda? Aku farbu by ste nam odporucili na vnutorne malovanie. Chceli by sme kvalitnejsiu farbu, ktora aj dobre kryje a mozno nech sa da aj umyvat. Co by ste nam prosim odporucili. Dakujem za Vas cas!
Odpovedať
ak su steny rovne tak lepidlo, sietka, lepidlo, omietka, tato je umyvatelna biela, co sa tyka farieb tak sa poradit u predajcu farbu na mineralnu omietku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?