Cena za omietku v 82m2 byte

Ahojte, kolko odhadujete cenu za kompletne omietky v byte po renovacii elektroinstalacie ? Podorys prilozeny.
Odpovedať
co tam je teraz? ake su steny? sdk strop? ake omietky chces? viac info... plocha bytu az tak nepomoze, nakolko kuchyna sa cela neomieta, ani kupelna, ani wc, ako to vyzera s radiátormi? daju sa zdemontovat a urobit aj za nimi alebo len nejako okolo?
Odpovedať
Panel, SDK strop tam nie je ale planujeme strop do kupelne, do chodby a do obyvacky na par lediek , radiatori by sa mali dat demontovat, su tam povodne zachovale 26 rocne omietky momentalne, druh necham na odbornika (preferujem kvalita > kvantita).
Odpovedať
@godfather kedze je to byt a je vykurovacia sezona, neverim ze s budu dat demontovat radiatory, nikto nebude vypustat a napustat system vo vykurovacej sezone, taketo prace sa daju robit ked nie je vykurovacia sezona, aj to musi ist ziadost, na byove druzstvo alebo spolocenstvo vlastnikob bytov
Odpovedať
@majklname uz som zazil ze v panelaku boli radiatory s ventilom na vstupe aj vystupe, takze stacilo zastavit jeden aj druhy ventil, demontovat radiator a urobit omietky a vymalovat... mozno je to aj jeho pripad
Odpovedať
@qubik cenu coho este mame odhadovat? Budes tu postupne pridavat vsetky cinnosti? Takto sa to nerobi? Najpr si daj sravit ponuky a potom pod citat fantasmagorie ludi z ktorych mozno polovica o tom nema paru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?