Zlatý dub alebo orech?

máme červenu škridlu na dome, a chcela by som ladiť dom do teplých farieb..bola som rozhodnuta pre zlatý dub. dnes nam ale prišli odmerať okna a vyjadrili sa že zlatý dub sa už velmi nedava, skôr ten orech..na mna orech pôsobí už tak studeno. aký máte na to názor? Ďakujem
Odpovedať
@margareta83 blbost... my sme davali okna vo farbe zlaty dub na jesen a nikto nam pol slova nepovedal, ze sa to nedava..
Odpovedať
@margareta83 moze ti byt jedno, co "sa dava". Ak sa ti ten dub paci a ladi k zvysku domu, nedaj sa zneistit ;-). Mimochodom, ja ked som vyberala farbu vonk. parapetov (pred mesiacom), tak standardny vzorkovnik mal 5 farieb, z toho jednu "vyslovene k zlatemu dubu" (podla predajcu)..takze ako sa nedava, ak jedna z piatich farieb je robena k nemu na mieru? :-N
Odpovedať
@jana137 dakujem, a strechu máte akej farby?
Odpovedať
@margareta83 strechu mame hnedocervenu bramac
Odpovedať
@margareta83 daj si čo sa ti viac páči, zlatý dub ma skoro kazdy ( aj ja :-) ), ale k tej červenej možno skôr ten orech ...ale naozaj sa riad tým čo sa ti páči a nedaj na rady druhých .
Odpovedať
@margareta83 určite sa dáva zlatý dub, len orech je teraz modernejší......my máme bordovo hnedú strechu Mediterran Danubia a dali sme si orech, ale nám sa páči, keby sa mi páčil zlatý dub, dala by som si ten.......určite sa nedaj nahovoriť na to čo sa ti nepáči.........
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme zlatý dub a okná sme dávali vlani na jeseň. Sú pekne. Obojstranné. Ja by som nemenila. :-)
Odpovedať
presne včera nám bol pán merať okná., chceme zlatý dub a on, že to by do novostavby už nedával. nechápem..
Odpovedať
Je to uplne jedno mam orech je to len trochu tmavsie, je to len o tom co sa ti viac paci, mne to bolo jedno, chlap mi ponukol orech povedal som ok, ale ked teraz porovnam s dubom tak orech sa mi paci viac.
Odpovedať
Ja mam orech vedla je zlaty dub oba vyzeraju dobre. Daj si podla seba
Odpovedať
@ajav a akej farby máte strechu? a pre aku farbu ste sa nakoniec rozhodli?
Odpovedať
tmavo hnedu
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ajav a pre ktorú farbu ste sa teda rozhodli?:-)
Odpovedať
my mame oranzovu skridlu, okna zlaty dub a budu k tomu tehlicky. prave kvoli tomu, aby to posobilo domacky a teplo, sme dali zlaty dub.
Odpovedať
@pigi22 u nas ma zase kazdy orech, len my zlaty dub :-D
Odpovedať
@mischelin tak potom nemas co riesit,daj zlaty dub ;-)
Odpovedať
@pigi22 ja to neriesim,my uz byvame:-)
Odpovedať
ja to riešim:-) my ešte nebývame..dakujem za rady a názory:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Preco sa kazdy riadi tym co ma sused? Sused maa take musim mat aj ja. Strasne. Ked sa mi nieco paci tak si to kupim. A hotovo. Sused skoci do studne tak aj ja? Aby som nebol iny?na druhej strane pre mna ako predajcu je to super. Predam jednej babe a hned pride susedka ze aj ona take chce. 😀
Odpovedať
Ďakujem:-)
Odpovedať
@mischelin prepáč,patrilo to margarete ;-)
Odpovedať
dakujem za postrehy..okna sme objednali vo farbe zlatý dub..a tešíme sa:-)
Odpovedať
Zlatý dub je bežný odtieň,povedala by som že najbežnejší a nemal by byť problém ho urobiť.K zlatému dubu napasuješ v prijateľných cenách aj doplnky (parapety,žalúzie,siete),lebo sú najbežnejšie z drevodekorov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ako je to s údržbou okien tmavších farieb? Mne sa viac páči orech ale mám strach, že bude vidieť všetky špinu a prach.Ake máte skúsenosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?