Zachovať okno, alebo ho zrušiť?

Čaute. Mám v dielničke takéto blbe okno. Očividne najprv bola len dielnička, kde bolo toto okno a potom dostavili chodbu a to okno už nechali. Pravdupovediac je dosť o ničom, vedel by som si to predstaviť aj bez neho. Je to však jediný zdroj svetla v chyži. Preto ak by som ho dal aj preč, určite by som otvor nezamuroval, ale nechal by som ako otvor do tej chodbičky. PRoblém je ten, že samotná chodbička je dosť biedne odizolovaná. Pri výpočte veľkosti radiatora som nerátal s tým, že by tam to okno nebolo. A tiež neviem, či je dobrý nápad mať radiator prakticky "v strede chyži". Čo by ste robili?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od arcticcode:

Čaute. Mám v dielničke takéto blbe okno. Očividne…
@arcticcode a keby si to okno vymenil za nejake zakladne plastove? Jedni znami prerabali starsi RD taky s tym gankom pozdlz domu- cely ganok zamurovali spravili z neho chodbu (dobre presklenu) a aby dostali svetlo do izieb je stena medzi chodbou a izbou cela z "okna" a vyzeralo to fakt dobre a zaroven dostalo dnu dost svetla.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@arcticcode a keby si to okno vymenil za nejake z…
@sousedekovci89 Investovať do toho nechcem praveže vobec... Takže za plasťak ho meniť nebudem určite. Buď tam ostane to stare, alebo tam bude džura :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?