Odpoveď na príspevok od dominika454:
Ahojte strechari vie mi prosim niekto poradit kde… @dominika454 je to už nejaký piatok.. Firma Umakov predávala komponenty na výrobu DIY zábradlia a (posuvnej) bránky. Mám od nich všetko potrebné na vyhotovenie nerezového zábradlia v dome (inak by som musel predať ladvinu) a "kováčskej" bránky na prednom plote. V druhom prípade musíš vedieť zvárať a rezať flexou. V prvom prípade ti stačí šrobovák, vrták do nerezu a flexa na odrezanie potrebnej dĺžky. https://umakov.sk/Odpoveď na príspevok od gadefox:
@dominika454 je to už nejaký piatok.. Firma Umako… @gadefox Však nepíše, že ho chcú robiť svojpomocne... Zháňa nejakú firmu.Odpoveď na príspevok od fragmo:
@gadefox Však nepíše, že ho chcú robiť svojpomocn… @fragmo áno. Možno si to rozmyslí a ak nie, bude môj koment ignorovať.Odpoveď na príspevok od dominika454:
Ahojte strechari vie mi prosim niekto poradit kde… @dominika454 Umakov. Máš to blízko - do Krompach. Komunikácia je výborná, aj pošlu čo chceš, môžeš vrátiť, meniť, atď... Bral som pred 2 mesiacmi a sme spokojní. My sme však DIY (urob si sám) Ak ale chcel zábradlie komplet aj s montažou, tak Ťa každá montažná firma zabije s cenou, alebo skončíš na psychiatrii. Zabradliackých nerezových firiem je kopec, ale všetko je cenovo podobné. (tuším aj sám Umakov má aj motážnikov)Odpoveď na príspevok od petersd:
@dominika454 Umakov. Máš to blízko - do Krompach.… @petersd aj ty si si robil zábradlie z Umakova? Svet je malý..No veď práve.. Máme cca 11m nerezového zábradlia na schodoch a keď mi povedali cenu za meter, na 2 dni som sa dostal do kómy ,)Ťa každá montažná firma zabije s cenou.
Odpoveď na príspevok od gadefox:
@petersd aj ty si si robil zábradlie z Umakova? S… @gadefox Uvažoval som aj o tých "seničanoch" či kde je ten veľkosklad (?), ale keď sme detailnejšie porovnávali, tak Umakov bol cenovo podobný, ba i v niektorých veciach lacnejší. (a aj mám ho tu "neďaleko") V Poľsku sa mi nerez. komponenty nechcelo zháňať... (fíha, aka náhoda. My tiež 11 m ) :-)