Vonkajšie žalúzie Z 90

Chcem sa opytat ,dali sme si urobiť cenové ponuky na vonkajšie žalúzie a prišli nám úplne odlišne cenové ponuky,niektoré sj o 100 EUR drahšie,com to je ,na čo sa v ponuke zamerať? Aby boli aj kvalitne,ďakujem!
Odpovedať
@maria455 ahoj ;-) A ktorú značku vonkajších žalúzií ste si dali naceniť? Viac menej sa cena odvíja od značky a samozrejme z časti aj od kvality. No myslím si, že na tienení by sa nemalo šetriť, lebo je to investícia na desiatky rokov! Btw tiež mám vonkajšie žalúzie ale konkrétne typ Setta 90 8-)
Odpovedať
@habit uf,v ponuke sú uvádzané iba žalúzie Z 90?tak neviem.....
Odpovedať
@maria455 a v ktorých firmách si si dávala naceniť?
Odpovedať
@maria455 setta 90 alebo Z 90 je uplne jedno je to len o inom nazve ale produkt je ten isty
Odpovedať
@123kiko ďakujem!👍
Odpovedať
@maria455 @123kiko nie je to pravda ,setta 90 sú žalúzie v tvare S(vlnovky) široké 90 mm, Z 90 (zetta) 90 sú v tvare Z(zlomené) tiež 90 mm široké . Máme doma Setta90 od firmy Isotra.Motory a diaľkové ovládania sú od firmy Somfy. Cenové ponuky ,ktoré sme mali,boli dosť rozdielne aj v tis.€ . Dajte si urobiť čo najviac cenových ponúk .Cena záleží aj od toho či budú vypínače alebo diaľkové ovládania.Nech Vám to rozpíšu po položke.
Odpovedať
Ako napísal @mscerby, nie sú to vôbec také isté produkty. Je v nich rozdiel a on to tu všetko dobre vysvetlil 8-) Btw máme teda úplne rovnaké žalúzie, keďže aj my máme od nich 8-) :-)
Odpovedať
Taktiez mam 3 ponuky a to 3300, 4000 a 5000 bez montaze :-D Nechapem kto im to kupuje, alebo ci su ludia naozaj taky lenivi a nespravia si prieskum trhu!!!
Odpovedať
@rkorba niektorí ľudia, ktorí majú na to tak si nerobia prieskum trhu a kupujú hneď od prvého a je im jedno, za akú cenu. Oni si to môžu dovoliť, tak načo budú strácať čas behaním po firmách a zisťovaním cien, no nie?
Odpovedať
@habit podla mojich skusenosti ti co maju prachy tak si ich i vazia, lebo vedia ze neboli zadarmo. To len lenivi s nacerpanou hypo ju rozhadzuju ako z cudzieho! A potom vyplakavaju ake je vsetko drahe a kolko si majstri vypýtali Napr ja mam v plane kupit len zaluzie a namontovat si ich sam, lebo tym usetrim 800E za dva vikendy roboty!.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba toto si dobre na[pisal s rozhadzovanim penazi ;)
Odpovedať
@rkorba ťažko je súdiť, keď každý je iní. Ale máš pravdu, že aj takí ľudia veľmi rozhadzujú, čo si zobrali vysokú hypotéku a myslia si, že sú pri peniazoch. Veď jasné, pokiaľ sa dá ušetriť, tak je lepšie si spraviť sám. Aj ja som si veľa vecí na baráku spravil sám a ušetril som.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@habit zabudol som na spekulantov ktori rychlo a bez roboty prisli k peniazom a o tych si hovoril ty ;-) Ti si ich nevazia. Zaluzie namontovat nie je raketova veda a zvladne to kazdy kto vie zapojit 4 droty do svorkovnice a pouzivat vrtacku a vodovahu.
Odpovedať
@rkorba presne tak, na tých som narážal! Jasné, sú o veľa ťažšie veci ako montáž žalúzií. Táto montáž je úplne v pohode ale taktiež poznám ľudí, ktorí pomaly ani kladivo nevedia držať v ruke a nie čo ešte vŕtačku a vodováhu :-D :-D Ale to je už zase iná kapitola :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Zdravím. Je už rozhodnuté že budú na dome žalúzie z90 len otázka je že jedno z okien ostane zrejme pevne je tookbo o rozmere cca 3,5m. Je nejako obmedzená maximálna šírka dĺžka lamiel na zaluziach? Bude tam musieť byt predel alebo nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba najviac sikovni su ti co predavaju zaluzie na nete, kde si stiahnes navod na montaz,myslis si ze usetris ked si ich namontujes sam. Hodil som par zaluzii do tej kalulacky a zistil som ze vobec nie su lacnejsi..takze si treba fakt premysliet do coho sa pustit
Odpovedať
@dart9 hovor mi o tom, na to iste som prisiel i pri lacneskrine. sk. Ja som dostal cenovu ponuku, kde som mal cenu zaluzii a cenu prace. Zaroven som si i sam zateploval, takze som to sklbil. Videl som instalaciu kastlikov u kamosa a len som sa utvrdil v tom ze som so samoinstalaciou nesliapov vedla!
Odpovedať
@spikerhc do 6m. Sam mam 5,4m z 1 kusu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?