Vchodové dvere Incon CS86 verzus Slovaktual AL110E

moze mi niekto poradit, ktore vchodove dvere do domu vybrat ? zhanam hlinnikove , celopresklene s trojsklom a mam na vyber INCON CS86 alebo SLOVAKTUAL AL110E , a neviem ktore vybrat . cenovy rozdiel je cca 100e takze mi je podla ceny viacmenej jedno ktore , len neviem ktore su lepsie ... dakujem .
Odpovedať
zrejme moc neporadím, lebo toto sme riešili aj my, ale nielen dvere ale celkovo okná a dvere do novostavby. Tiež sme sa rozhodovali medzi incon a slovaktual, cenový rozdiel nebol skoro žiadny. Nakoniec sme vybrali slovaktual, dvere budeme mať presne tie čo píšeš Heroal 110E, ale skúsenost ešte nemám - ešte len budeme montovať a používať :-)
Odpovedať
@zzo my sme riesili to iste pred dvomi rokmi, vybrali sme si Slovactual, nakolko od nich uz mame okna na byte a sme spokojni...na novostavbe mame okna aj dvere - tie len ciastocne presklene uz dva roky a zatial O.K.,akurat na jednom okne v lete, ked nan prazi intenzivne slnko, z nicoho nic strelilo sklo - ale potom sme si vsimli odrety ram - tak zrejme do neho niekto predtym poriadne buchol - bud klampiari alebo pri preprave, vo vyrobe, no my sme si to pri preberani nevsimli...inak, hoci to bolo do pol roka po osadeni, reklamaciu nam neuznali...ale aspon spravili dobru cenu pri vymene :-)
Odpovedať
myslim , ze to mam asi jedno, ktore z nich vezmem .. pravdepotobne su na tom rovnako a mal by zobrat tie o 100ku lacnejsie ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?