Vasedvere.sk

zdravim, mate niekto skusenosti s vchodovymi dverami z www.vasedvere.sk? v technickych parametroch sa nevyznam :/ http://vasedvere.sk/technicke-parametre
Odpovedať
Dolezite je ci su certifikovane.
Odpovedať
@rolerko1 toto maju na stranke : * Cylindrické vložky disponujú certifikátom MABISZ, podľa ktorého garantujú bezpečnú ochranu proti najrozšírenejším formám manipulácie s vložkami tzv. zametanie zámku, jemné otvorenie, vytiahnutie jadra, nanesenie kyseliny – MABISZ NYTSZ: 3559-10-2/20061214. * Technické parametre: normy MSZ EN 1192:2201, MSZ EN 1026:2001, MSZ EN 12567:2001, MSZ EN ISO 140-3:1998:2001, MSZ 14800-4:1984. Požiadavky na pevnosť: vysoké • Ohňovzdornosť: stredne horľavé • Vzduchotesnosť: L2 • Tepelná izolácia K=4,0 W/m2K. • Pohlcovanie hluku: Rv = 27 Db
Odpovedať
pozeram aj ja, vyzeraju super, ale rada si precitam referencie
Odpovedať
o čínskych dverách sa tu už veľa popísalo
Odpovedať
Pozor, pozor, Ohňovzdornosť : stredne horľavé (myslím taká klasifikácia neexistuje) musí byť vyjadrená číslom napr.:EI, EW 30 , kde číslo vyjadruje minúty odolnosti, pohlcovanie hluku 27 Db = to je veľmi málo, no a požiadavky na pevnosť ???? pozri tu : https://www.youtube.com/watch?v=MCgCW...
Odpovedať
@mimi86 toto su certifikaty http://www.adlo.sk/sk/atesty-na-dvere dvere aj s montazou za 359,- uz len to musi byt napadne, ved su lacnejsie ako niektore interierove dvere, ako mozu byt bezpecnostne? porovnajte protipoziarnost, tepelnu izolaciu, zvukovu izolaciu, tie ich cisla su ozaj smiesne.
Odpovedať
myslim, ze okrem ceny je treba k tomu pristupit aj opačne...behnuťs tou špecifkáciou tech.paramterov do poisťovne a natvrdo sa ich opytat, ci to postačuje a či pri vykradnuti nebude prave v tych dverach zadrhel...že povedia..neboli bezpečnostne podla takej a takej normy, sory , milý poistený, nic ti nepreplatíme.
Odpovedať
Tak taketo dvere by som si nikdy nedal !!! cinsky smejd.
Odpovedať
@csikike naoko mozu vyzerat, ale bezpecnost ziadna.
Odpovedať
ale zas na druhej strane povedzme si - su dvere adlo, sherlock atd kvalitnejsie? Treba sa zamysliet aj nad jednou vecou - tieto dve firmy platia nehorazne peniaze za reklamy, co sa musi premietnut aj v cenach dveri..
Odpovedať
Asi by som sa zamyslela nad tým hlukom 27 db.To je akosi málo.Dobré firmy núkajú 39 až 42 db a to je štandart.Tie dvere budú asi vyplnené papierom,nie?
Odpovedať
nemyslim si ze vsetko lacne je šmejd...ako je vyssie pisane, je to aj o reklame, ktora sa potom premieta do cien, na druhej strane vobec sa nevyznam v parametroch, cize prave tieto dvere ozaj mozu byt smejd, adlo a sherlock su podla mna premrstene ceny len kvoli reklame/mene, alebo len ozaj existuju len dve firmy na dobre dvere?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja si tiež myslím, že tieto dvere nemajú nič spoločné s bezpečnosťou a odhlučnenosť 27 db je veľmi málo, to si tam môžeš rovno nechať staré papierové.
Odpovedať
@asocial urcite su kvalitnejsie ako to co tu pisete, ze je uvedene na stranke
Odpovedať
Profilova fotka
to je slovensky vyrobca??
Odpovedať
@scharny Made in CHINA !
Odpovedať
Profilova fotka
@akrobat :) ok vdaka to mi staci
Odpovedať
vasedvere to su tie iste ako oceľove s dvomi sadami kľučov a podsvetenou kľučkou za dobru cenu z činy?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mani17 A ty si sa špeciálne kvôli tomu dnes registroval aby si odporučil nejakú firmu na dvere v 5 rokov starej téme. No nehovor...
Odpovedať
@chrobak7 Kedze mi vyhodilo k teme co som hladala tuto diskusiu tak som precitala kommenty. Ano,videla som,ze je to uz stara konverzacia, ale kedze pri hladani niecoho aj mne vyhodilo google tuto konverzaciu,tak mozno aj inym. A ak uz poznam taku firmu,ktora sa venuje dobrym dveram som si povedala,ze to sem napisem (mozno to este pre niekoho moze byt uzitocne). A komentar mi dovolilo napisat iba ked som zaregistrovana,tak som sa zaregistrovala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?