Sú lepšie okná Slovaktual alebo Galean?

http://www.slovaktual.sk/node/2039 alebo http://www.profihan.sk/plastove-okna/ Pre co by ste sa rozhodli z tychto dvoch alternativ???
Odpovedať
my máme okná zo Slovaktualu a sme veľmi spokojní, ako s oknami, tak aj so spoluprácou
Odpovedať
Profilova fotka
my mame zasa galean a sme velmi spokojny, mame aj dve posuvnotvarave okna o velkosti 350x240cm a funguju super.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme dávať tiež nakoniec gealan. u priateľa v zamestnaní ich majú namontované a ževraj veľká spokojnosť. a sú omnoho lacnejšie ako slovaktual.
Odpovedať
@monus1 aj ja mam ovela lepsiu cenu na gealan. (no uvedomujem si samozrejme, ze nie vsetko lacnejsie je aj lepsie)
Odpovedať
dakujem za vese odpovede -za kazdu dalsiu skusenost budem vdacny
Odpovedať
my síce nemáme plastové okná,ale firma ktorá nám robila hlinnikové okná ide robiť aj plastové a to profil rehau-vybrali si tento kôli tomu,že je špička na trhu-čo sa o aluplaste zo slovaktualu nedá až tak povedať-to som čítala na roznych fórach ked sme pred rokom riešili okná,a aj preto že lacným alebo menejkvalitným poľským sa len ťažko konkuruje-málo kvality-nízka cena--to však niekomu nevadí ked jednoducho nemá peniaze,my sme mali najprv ponuku zo slovaktualu ale moc sa od hlinniku nelíšila-teda len malinke okienka sú v plaste o dosť lacnejšie,iste si treba pozrieť oba profily,rehau si získal moje sympatie až teraz ked riešime kanalizáciu a vodu -tie trubky a rúry sú špičková kvalita a tomu zodpovedá aj cena
Odpovedať
Profilova fotka
@chosse ja si tiež uvedomujem, že nie všetko lacnejšie je aj lepšie, ale keďže priateľ robí vo firme, ktorá má tieto okná namontované a nemajú s nimi žiadny problém, tak myslím, že nemám prečo váhať. Aj tak si myslím, že veľkú rolu zohrá to, kto a ako tie okná bude montovať.
Odpovedať
Ja si myslím, ze gealan je lepší ako okna zo slouaktualu... davala som si v minulosti robit ponuku na dom a teraz na další a znovu som sa rozhodla pre gealan... slouaktulual ma obmedzoval ci uz pri výške a šírke franc. okien, sklenenej steny v obyvke, vsede mi chceli davat spevnovacie profily na šírku dverí, alebo svetlíky, lebo na dvere takej výšky aku som chcela už neposkytovali záruku a hranatý profil mali iba jeden a trojsklo...a ceny ovela vyššie ako na gealan... Takže moja volba je Gealan a firma Realtec TT - veľká spokojnosť s nimi...:-)
Odpovedať
@monus1 suhlas :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?