Ste spokojní s vchodovými bytovými dverami z Merkury marketu?

Chcem vymenit vchodove dvere v byte, ktory prenajimam, cize nic drahe. Chcem len vediet, ze ked kupim vchodove dvere v obchode, ci budu pasovat do zarubni, alebo mam kupit dvere kde je zabezpecena aj montaz. Tym padom to bude urcite vyssia cena. Dakujem za odpovede :-)
Odpovedať
My máme vchodové bezpečnostné dvere+zárubňa z MM, otvor sme si dali vypíliť a osadili sme si ich sami.Som veľmi spokojná so svojim výberom a neboli ani drahé.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zháňal dvere 120cm široké, aby 30cm bola časť, ktorá je zavretá, ale v prípade nutnosti sa dá otvoriť a samotné krídlo dverí by malo byť 90cm. Ponuky som mal rôzne, ale pod 800€ ani jedna. Tak si raz vôjdem do MM a tam majú presne také dvere, aké ja zháňam. A cena iba 299€ Keď som sa na ne opýtal predavača, tak len zallomil rukami a povedal, že ruky preč od nich. Hovorím prečo? A on - že Čína. A ja reku a čo je na tom? Dnes je všetko z Číny. A teraz spustil... Najprv sa vám uvoľnia zvary na zárubni. Potom sa zasekné bezpečnostné kovanie, ako ďalšie sa vám začne rosiť dvojité sklo na dverách a aby toho nebolo málo - tak sa začne odlepovať fólia. Predali sme ich 5 a všetky sa vrátili na reklamáciu. A bolo po kupovaní dverí z MM. A také boli pekné... :-( Inakšie ja osobne nemám nič proti produktomz MM. Kupoval som hodne vecí a som spokojný. Naozaj. Len dvere nejako nemám. :-(
Odpovedať
Po prehováraní som osádzal 3 takýchto dverí a sú to krivé šmejdy,zo slabým kotvením ! Nastavovanie pántov je nedostatočné,no proste poľský lacný brloh ]-(
Odpovedať
Dvere tam majú cenovo dobré. síce sú to len tenké plechy ale za tie peniaze v pohode len mám pre Vás jedno upozornenie. Prezrite si dvere v sklade keď ich Vám vydajú. My sme jedne dvere osadili a po odlepení fólie sa zistilo že tapeta na dverách je zle nalepená ale na reklamáciu zabudnite. Reklamovať ich môžete zasa len kompletné,nie samotné krídlo.Pri druhých dverách ktoré sme brali som si ich už prezrel v po vydaní a spravil som dobre. Chcel som pravé, ale v krabici ktorá bola označená ako pravé boli nakoniec ľavé dvere bez kľúčov. Tak pozor nato .
Odpovedať
ja som osadil vchodove, viacbodove zamykanie. Kotvenie bolo v poriadku. Da sa pripadne dovrtat a ukotvit aj chemickymi kotvami, nielen penou. Ja som spokojny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?