Rehau Synego alebo Salamander streamline, prosim poradte

Pekny den, obraciam sa na Vas s tymito dvoma profilmi, nevieme sa rozhodnut, ma to byt na novostavbu, chcem Vas poprosit o Vase skusenosti, ktory typ je lepsi? Je to v ramci nasich financnych moznosti. Prvy typ Rehau Synego 80 mm Druhy typ Salamander streamline 76mm Prikladam aj podrobnosti. Budem vdacna dakujem.
Odpovedať
Ahoj nám stramline neodporučali. Trocha sme si priplatili a kupili sme salamander BluEvolution. Ma až 92mm ram. Nebol tam až taky velký cenový rozdiel.
Odpovedať
Rehau Geneo. Okna su vec, co sa trochu tazsie a nakladnejsie vymiena, nesetril by som za kazdu cenu.
Odpovedať
@zefe a keby si mate vybrqt z tychto dvoch, co som uviedla?
Odpovedať
@zanettle Máme kombinaciu Rehau Synego, +vchodové dvere a všetky dlhé okná, teda tie, čo idú až po zem profil Rehau Geneo.
Odpovedať
@zanettle dvere geneo a okna aj francuzske okna synego a nevidim na oko rozdiel medzi nimi
Odpovedať
@noemmy a ste spokojni s profilom synego? Rozmyslala som aj ja tuto kombinaciu na velke posuvne q vchodove dat geneo a na ostatok synego
Odpovedať
@zanettle potom Rehau Synego.
Odpovedať
@zanettle Bolo to dobre rozhodnutie, taká stredná zlata cesta..poradili nam to v Rakystave, odkial sme brali. Zvlášť pri veľkých oknách, ak sú otočené na slnečnú stranu je profil Geneo lepší, lebo je to kompozitny materiál, ktorý je odolnejší voči roztiaznosti okien pod teplotnymi vplyvmi.
Odpovedať
Synego super
Odpovedať
Dobry den, prosim a mate niekto skusenost s oknami rehau sinego s alu klipom? Nam ich odporucil manzelov kolega a zatial som nic ine nestudovala a cenovo mi pridu vcelku ok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Byvam v malinove v podnajme a mam tu REHAU GENEO a su hrozne. Klucky neviem ake, ale su to najhorsie klucky ktore som videl na plastovych oknach. Problem je podla mna v tom, ze celu bytovku staval developer a okna osadzovali tupci a lajdaci. Okolo balkonovych dveri, citit jemnucky prievan, je to sice slabe, ale citit to. Naozaj, su to najhorsie okna, ake som videl. Stavba ma cca 5 rokov. Byt nieje moj, takze mi to je jedno. Na svoj dom ktory momentalne prerabam, som objednal salamander SL76, 7komor, kovanie MACO multimatic, Kľučky: HOPPE Secustik. Namontovane este niesu, tak uvidime.
Odpovedať
@emilpemil snad ti nebudu montovat rovnaki tupci
Odpovedať
Článok sa načítava...
@emilpemil Niekedy stačí na tých dverách a oknách iba nastaviť pánty a prestane fučať cez tesnenia. A Salamander streamline, či už 5 aelbo 7 komorový má iba 2 tesnenia. Takže tiež ti to môže fučať. Rehau má 3 tesnenia.
Odpovedať
@chrobak7 Jasne ja to viem, len ide o to, ze tie rehau su relativne nove, a su aj riadne drahe, moj dojem z nich je hrozny, moja mama ma plastove okna 12 rokov a nenastavuje nic a vsetko slape. Viem, ze tie SLka maju iba 2tesnenia, ale najdolezitejsie je to dobre osadit. A oproti rehau je cena niekde uplne inde, 19 okien za 4600,- aj s demontazou starych a osedenim novych (bez murarskych prac). Farba biela/biela. Samozrejme v cene su aj dvere Gealan S9000.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?