Odpoveď na príspevok od minoo:
@elli1111 nie je to tak, ze ak je zla montaz, mat… @minoo tie okná vyrobila firma Mima a aj ich montovala. Aj po uznaní reklamácie ich montovala firma Mima, ale vyhrážali sa, že ak nezaplatíme nevymenia. Vydali k nim trojročnú záruku. Tie okná, čo vymenili, boli znovu vadné s vodou v medziokennom priestore. Vvzaruke, tie iste znovu vyrobili a znovu pytali platbu. Opakovane sa na tychto vadach obohacovali.Odpoveď na príspevok od minoo:
@elli1111 nie je to tak, ze ak je zla montaz, mat… @minoo momentálne to rieši právnik na obchodnej inšpekcii, nemám zatiaľ jeho úplnú odpoveď. Za všetko k oknám plne zodpovedá firma Mima, ktorí ich vyrobili a aj montovali. Aj keď , nás po odmietnutí platby za reklamáciu, nahovárali, že si sklá máme sami vymeniť, aby po zásahu nami, sa z toho mohli vyhadiť, odmietli sme akýkoľvek zásah. Máme ich okná s vodou, plesňami a lišajníkmi v medziokennom priestore. Ich kvalita trojskiel, je taká,,skvelá", že dcére doslova tancujú rolety, ako cez ne fúka.Odpoveď na príspevok od elli1111:
@minoo momentálne to rieši právnik na obchodnej i… @elli1111 Tak toto som este nevidel a ani nepočul, to čo je za somára? Tie sklá si asi sám vyrába.Odpoveď na príspevok od petersd:
Magua bol ten, čo zabil posledného Mohykána !!!..… @petersd, no tento sa volá Magula Milan, nie Magua😉Odpoveď na príspevok od slovakman22:
@elli1111 Tak toto som este nevidel a ani nepočul… @slovakman22 to som ani ja nezažila a ani neverila, že také niečo je vôbec možné...opakovane tá istá vada... no čo je najstrašnejšie, ten jeho postoj. Máme škodu za tisíce eur, je to 9 VADNÝCH okien v novostavbe😢Odpoveď na príspevok od elli1111:
@slovakman22 to som ani ja nezažila a ani neveril… @elli1111 Je mi ľúto, že to musím povedať, ale vieš ako obvykle končia podobné prípady? Budeš si musieť na tieto okná zvyknúť a o 20 - 30 rokov vymeníš za iné/lepšie 😒Odpoveď na príspevok od petersd:
@elli1111 Je mi ľúto, že to musím povedať, ale vi… @petersd na to sa spoliaha väčšina podvodníkov, ale pravda a spravodlivosť musí zvíťaziť a ja tomu pevne verím, že to bude aj v tomto prípade. Tiež verím, že ľudí tento príspevok včas varuje a firme Mima zabráni dobudúcna páchať zákaznikom takéto škody. Ľudia sa musia brániť, vravieť a hájiť vždy pravdu. Ak sa vzdajú, nech sa nečudujú, že takéto živly podporujú😔Odpoveď na príspevok od panco951:
Ziadne skusenosti?? @panco951 tie najhoršie, čítajte nižšie, pozrite foto.Odpoveď na príspevok od panco951:
Montoval vám táto firma okná? Aké máte skúsenosti… @panco951 ja mam dobre skusenosti s BA Fenestrou. niekto tu spominal ekoprofil, myslim, ze par ludi sem dalo vyzivne recenzie, treba pohladatOdpoveď na príspevok od panco951:
Montoval vám táto firma okná? Aké máte skúsenosti… @panco951 Strašná skúsenosť s firmou Mima-plastové okná. Konateľ požadoval platbu v hotovosti, vydal síce doklad o zálohe, ale faktúru k celej zaplatenej sume odmietol vydať ! Všetkých 12 okien (trojsklá), ktoré nám namontoval, sa od začiatku rosili v medziokennom priestore ! Ihneď sme ich v záručnej dobe reklamovali. Klamal nás, že voda v medziokennom priestore, je normálny jav ! Keďže sme to odmietli, navádzal nás k poistnému podvodu, aby sme okná rozbili, že ich znovu vyrobí a dá si ich druhý krát zaplatiť našej poisťovni ! Zostali sme v šoku ! Jeho plán sme odmietli, takže napokon nám túto reklamáciu, všetkých 12 skiel uznal, ako výrobnú vadu celej série. Vyrobil však len 5 skiel. Za každé žiadal 100 eur v hotovosti ! Keď sme sa ohradili, že na to nemá v rámci reklamácie nárok, vydieral nás, že inak nám ich nevymení, hoci nám reklamáciu uznal. Zinkasoval 500 eur v hotovosti a znovu odmietol vydať daňový doklad ! K týmto vymeneným sklám nám dal aj záručný list na 3 roky, no v dvoch z nich, sa hneď začal diať, ten istý problém, plus začali silno zamŕzať. Keď sme ich reklamovali, znovu sa vyhováral, no napokon, dal 2 sklá vyrobiť. Znovu vyžadoval , za ich výmenu ďalších 200 eur. Ohradili sme sa, že okná zinkasoval už dva krát ! Pri ich dodaní a aj za ich výmenu pri reklamácii, takže tretí krát ich nezaplatíme. Odmietol povinnosť, ktorá mu zo zákona vyplýva a dodnes nesplnil záväzok uznanej reklamácie a vadné okná nevymenil ! Navrhol nám, že si ich máme odviezť zo skladu z Vajnorskej a namontovať sami. My sme odmietli zásah do okien, ku ktorým máme doklad o záruke. Prestal komunikovať, neodpisuje na maily, nedvíha telefóny. Máme od neho 9 závadných okien, rosiacich sa v medziokennom priestore. Nenaleťte mu, ako my, len preto, že ide o suseda z Devínskej ! Dodáva závadné, nekvalitné, predražené okná, aby sa opätovne mohol obohacovať a vydierať zákazníkov. Zámerne vyžaduje platby v hotovosti. Vystavil síce príjmový doklad o zálohe, ale na zvyšnú celú zaplatenenú sumu, doklad odmietol vydať. Pripravujeme proti nemu súdny proces. Vyhnite sa tejto firme a jeho konateľovi, neverte jeho rečiam o dobrých susedských vzťahoch, nedajte sa oklamať.