Referencia na firmu Milan Magula - MIMA plastové a hliníkové okná a Fenestra sk Bratislava

Montoval vám táto firma okná? Aké máte skúsenosti??Ďakujem.
Odpovedať
@panco951 Dobrý deň Naša spoločnosť Ekoprofil je jedna z najväčších predajcov plastových a hliníkových okien a dverí v regióne. V showroome v Bratislave s rozlohou takmer 150m2 máte možnosť odskúšať si obe prevedenia posuvných systémov ,ako aj viac typov okien v atraktívnych farebných prevedeniach. Pre klientov s vyberanejším vkusom ako aj vysokými nárokmi na detaily predstavujeme dizajnovú radu ALL IN ONE, ktorú si môžete pozrieť aj v našom profile na MS. Radi Vás uvidíme v našom showroome, kde Vám všetko naši kolegovia ukážu prípadne vysvetlia. S pozdravom Vladimír, Ekoprofil s.r.o.
Odpovedať
Ziadne skusenosti??
Odpovedať
Naša firma menežuje jeden investičný projekt dvojdomu v Bratislave a s firmou Fenestra Sk sme začali spolupracovať v roku 2018 na dodávke a montáži okien a môžem vyjadriť iba a len spokojnosť. Dodacie lehoty dodržané (myslím, že to bolo 8 týždňov aj s HST portálom), dielo riadne odovzdané, ak boli nejaké problémy, obrátili sme sa na vedenie a boli promptne vyriešené. Určite môžem odporučiť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom. @elli1111 nie je to tak, ze ak je zla montaz, mate narok na zarucnu opravu montaze a ak je vadny produkt, mate narok na zarucnu opravu produktu? A teda ak bola montaz v poriadku, nevztahuje sa zaruka len na produkt bez montaze? Myslim to v zmysle, ze ked si kupis telku a nechas si ju niekym namontovat na stenu, tak ked sa pokazi, musis ju reklamovat na svoje naklady a novu ti nenamontuju zadarmo... Pytam sa preto, lebo fakt neviem, ako sa to berie pri oknach. Tak ak toto nie je len dake ohovaranie, napis prosim co ti k tomu celemu povedal pravnik s ktorym pripravujes ten sud...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@elli1111 nie je to tak, ze ak je zla montaz, mat…
@minoo tie okná vyrobila firma Mima a aj ich montovala. Aj po uznaní reklamácie ich montovala firma Mima, ale vyhrážali sa, že ak nezaplatíme nevymenia. Vydali k nim trojročnú záruku. Tie okná, čo vymenili, boli znovu vadné s vodou v medziokennom priestore. Vvzaruke, tie iste znovu vyrobili a znovu pytali platbu. Opakovane sa na tychto vadach obohacovali.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@elli1111 nie je to tak, ze ak je zla montaz, mat…
@minoo momentálne to rieši právnik na obchodnej inšpekcii, nemám zatiaľ jeho úplnú odpoveď. Za všetko k oknám plne zodpovedá firma Mima, ktorí ich vyrobili a aj montovali. Aj keď , nás po odmietnutí platby za reklamáciu, nahovárali, že si sklá máme sami vymeniť, aby po zásahu nami, sa z toho mohli vyhadiť, odmietli sme akýkoľvek zásah. Máme ich okná s vodou, plesňami a lišajníkmi v medziokennom priestore. Ich kvalita trojskiel, je taká,,skvelá", že dcére doslova tancujú rolety, ako cez ne fúka.
Odpovedať
Magua bol ten, čo zabil posledného Mohykána !!!... ale nakoniec zabili aj jeho, tak to skončilo takmer dobre.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od elli1111:

@minoo momentálne to rieši právnik na obchodnej i…
@elli1111 Tak toto som este nevidel a ani nepočul, to čo je za somára? Tie sklá si asi sám vyrába.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

Magua bol ten, čo zabil posledného Mohykána !!!..…
@petersd, no tento sa volá Magula Milan, nie Magua😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od slovakman22:

@elli1111 Tak toto som este nevidel a ani nepočul…
@slovakman22 to som ani ja nezažila a ani neverila, že také niečo je vôbec možné...opakovane tá istá vada... no čo je najstrašnejšie, ten jeho postoj. Máme škodu za tisíce eur, je to 9 VADNÝCH okien v novostavbe😢
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od elli1111:

@slovakman22 to som ani ja nezažila a ani neveril…
@elli1111 Je mi ľúto, že to musím povedať, ale vieš ako obvykle končia podobné prípady? Budeš si musieť na tieto okná zvyknúť a o 20 - 30 rokov vymeníš za iné/lepšie 😒
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@elli1111 Je mi ľúto, že to musím povedať, ale vi…
@petersd na to sa spoliaha väčšina podvodníkov, ale pravda a spravodlivosť musí zvíťaziť a ja tomu pevne verím, že to bude aj v tomto prípade. Tiež verím, že ľudí tento príspevok včas varuje a firme Mima zabráni dobudúcna páchať zákaznikom takéto škody. Ľudia sa musia brániť, vravieť a hájiť vždy pravdu. Ak sa vzdajú, nech sa nečudujú, že takéto živly podporujú😔
Odpovedať
Takáto je kvalita okien firmy Mima. Voda a rosa v medziokennom priestore. Chcete kvalitné izolačné trojsklá a máte bazén pre plesne a lišajníky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od panco951:

Ziadne skusenosti??
@panco951 tie najhoršie, čítajte nižšie, pozrite foto.
Odpovedať

Montoval vám táto firma okná? Aké máte skúsenosti…
@panco951 ja mam dobre skusenosti s BA Fenestrou. niekto tu spominal ekoprofil, myslim, ze par ludi sem dalo vyzivne recenzie, treba pohladat
Odpovedať
Článok sa načítava...

Montoval vám táto firma okná? Aké máte skúsenosti…
@panco951 Strašná skúsenosť s firmou Mima-plastové okná. Konateľ požadoval platbu v hotovosti, vydal síce doklad o zálohe, ale faktúru k celej zaplatenej sume odmietol vydať ! Všetkých 12 okien (trojsklá), ktoré nám namontoval, sa od začiatku rosili v medziokennom priestore ! Ihneď sme ich v záručnej dobe reklamovali. Klamal nás, že voda v medziokennom priestore, je normálny jav ! Keďže sme to odmietli, navádzal nás k poistnému podvodu, aby sme okná rozbili, že ich znovu vyrobí a dá si ich druhý krát zaplatiť našej poisťovni ! Zostali sme v šoku ! Jeho plán sme odmietli, takže napokon nám túto reklamáciu, všetkých 12 skiel uznal, ako výrobnú vadu celej série. Vyrobil však len 5 skiel. Za každé žiadal 100 eur v hotovosti ! Keď sme sa ohradili, že na to nemá v rámci reklamácie nárok, vydieral nás, že inak nám ich nevymení, hoci nám reklamáciu uznal. Zinkasoval 500 eur v hotovosti a znovu odmietol vydať daňový doklad ! K týmto vymeneným sklám nám dal aj záručný list na 3 roky, no v dvoch z nich, sa hneď začal diať, ten istý problém, plus začali silno zamŕzať. Keď sme ich reklamovali, znovu sa vyhováral, no napokon, dal 2 sklá vyrobiť. Znovu vyžadoval , za ich výmenu ďalších 200 eur. Ohradili sme sa, že okná zinkasoval už dva krát ! Pri ich dodaní a aj za ich výmenu pri reklamácii, takže tretí krát ich nezaplatíme. Odmietol povinnosť, ktorá mu zo zákona vyplýva a dodnes nesplnil záväzok uznanej reklamácie a vadné okná nevymenil ! Navrhol nám, že si ich máme odviezť zo skladu z Vajnorskej a namontovať sami. My sme odmietli zásah do okien, ku ktorým máme doklad o záruke. Prestal komunikovať, neodpisuje na maily, nedvíha telefóny. Máme od neho 9 závadných okien, rosiacich sa v medziokennom priestore. Nenaleťte mu, ako my, len preto, že ide o suseda z Devínskej !  Dodáva závadné, nekvalitné, predražené okná, aby sa opätovne mohol obohacovať a vydierať zákazníkov. Zámerne vyžaduje platby v hotovosti. Vystavil síce príjmový doklad o zálohe, ale na zvyšnú celú zaplatenenú sumu, doklad odmietol vydať. Pripravujeme proti nemu súdny proces. Vyhnite sa tejto firme a jeho konateľovi, neverte jeho rečiam o dobrých susedských vzťahoch, nedajte sa oklamať.
Odpovedať
Šmejdy od firmy Mima- Milan Magula-plastove okna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?