PSK portál - foto nerovnomerného typu

Dobry den, nemate niekto foto PSK portalu, ktory ma vacsiu pevnu a mensiu otvaravu cast? Rozhodujeme sa medzi HST a PSK portalom, skor sme za PSK portal, ale kedze mame otvor 3,7m, vychadzaju nam dvere 1,3m a pevna cast 2,4m. Rada by som videla ako to realne vyzera, ale nikde sa mi nepodarilo najst foto takeho portalu. Nemate nahodou alebo neviete, kde by som nasla? Dakujem!
Odpovedať
@strelnica Vykašli sa na PSK, daj tam HS portál. Neobanuješ. A prečo chceš dať len 1,3 m dvere?
Odpovedať
@chrobak7 predpokladám ze max tu šírku dovoluje PSK... Potom to už asi váži pol tony. Určite by som išiel do HST, ovládanie neporovnateľne... No určite aj cena :-p nože aký je tam rozdiel?
Odpovedať
mám PSK no už by som si to nedal... HST bola mega palba preto som volil PSK, rozmer 2,5x2,5 no celé zle... nabudúce by som to riešil už ako fix + otvaratelne krídlo na sposob balkonových.
Odpovedať
@chrobak7 no hlavne HST netesnia tak ako PSK. Viem porovnať. 😉 Keď tam dá PSK-200, žiadny problém. Máme ich na dome.
Odpovedať
My mame PSK portal, sirka 3m. Je ale rozdeleny na rovnako velke casti. Za mna uplne v pohode, otvaranie/zatvaranie v pohode jednou rukou. Cize 1,3m nie je limitujuca velkost. Tazky je urcite dost, lebo pri takej velkosti je stredne sklo nie 4mm ale 6mm.
Odpovedať
Limit na velkost otvaravej casti PSK portalu nam dal vyrobca, dala by sa spravit aj vacsia, ale uz by sa tazsie otvarala a neodporucal nam to. Portal bude z dreva, nevim,ci to ma na to vplyv. HST sme zvazovali dlho, dokonca to bola prva volba. Ale kedze kvoli izolacii ideme do najhrubsich ramov, dost nas odradil ten odskok, o ktory je otvarava cast posunuta do interieru oproti pevnej casti. Ale neidem nikoho presviedcat, ze PSK je lepsi ako HST, nech si kazdy da, co mu lepsie, vyhovuje. Len to foto by ma potesilo, ale ked nic, tak nic 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?