Premaľovanie dverí - ako na to?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte strecháči, prosím vás, keď mám v byte dvere i hrubé zárubne tohto typu a vyhotovenia - drevo, kazetové - a chcem ich mať biele, dá sa to zvládnuť svojpomocne (ani ja, ani muž nie sme nejakí vášniví "kutilovia"), alebo je lepšie dať to urobiť niekomu, kto sa na to špecializuje? Je to už v kategórii repasovanie? Tie dvere i zárubne sú zánovné, nepoškodené, chceme iba zmeniť farbu. Fotky sú ilustračné z netu, ale typovo je to presne toto. Ďakujem.
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od a7x:

@technik007 nekomentujte prosím router na kábly -…
@a7x na tych nateroch? to beriem len ako povrchovu upravu...
Odpovedať

@technik007 nekomentujte prosím router na kábly -…
@a7x ""áno, držať bude, nakoľko je na nich aj vosk aj lak."" Bude držať, lebo aj na spodku je LAK nezbrúsený!!!! Ale dlho nie,pretože na lak ŽIADNA farba dlhšiu dobu nedrží!! A to že som napísal, že Ti farba bude držať, ako router za tým si stojím..Prečo napr. autolakýrnik pred striekaním zbrúsi LAK dole??? Nemá asi čo robiť...Ale sú to Tvoje dvere...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@a7x ""áno, držať bude, nakoľko je na nich aj vos…
@technik007 na spodku nie je lak, ale folia :) farba vydrží tolko, kolko potrebujem, kým nekupim nové dvere :) p.s. netykáme si.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od borisss:

@a7x na tych nateroch? to beriem len ako povrchov…
@borisss ludia čo repasovali dvere danou farbou a daným spôsobom (recenzie od nich a typ na farbu) to maju už 2-3r nepohnuté. Nové dvere planujem kupit o rok :)
Odpovedať

@technik007 na spodku nie je lak, ale folia :) fa…
@a7x Na MS sa Tyká, keby niečo, ak chceš tak Ti môžem vykať, keď iba to chýba Vám ku šťastiu...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?