Predajca plastových okien Dovez, Košice - referencie

Ma niekto skusenosti s firmou Dovez z košíc, co sidli niekde na bočnej ulici, ponukaju plastove okna s prislusenstvom, nepoznam to tam, ale mame zaujem objednat si plastove okna, zaujimalo by ma ako pracuju, ci su solventni, ci kvalitne montuju okna, atd.
Odpovedať
Profilova fotka
krasny den, odpovedal vam niekto na vas dotaz? tiez som nasla tuto firmu a jej ceny sa mi celkom pacia..zial,nenasla som na nu ziadne referencie (dobre a ani zle). dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
pekný deň,môžem sa tiež spýtať,či sa vám niekto na túto firmu ozval?Unás je pobočka otvorená 2týždne a moji rodičia s nimi spísali už zmluvu a pýtajú 50% z ceny zálohu,sú ešte len štvrtý zákazníci,tak bych sa tiež chcela uistiť,či je tá firma v pohode.Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Caute tak nakoniec ste sa rozhodli pre tú firmu Dovez ?
Odpovedať
Aj ja by som chcela vediet ci ma niekto skusenosti s touto firmou.
Odpovedať
tak čo? nemáte skúsenosti?? aj mňa by zaujímalo, máme od nich ponuku, ale nemám referencie... neviem či do toho ísť..
Odpovedať
uprimne povedane, tie ceny su velmi podozrive a firma existuje od 02/2011 a zatial to vyzera ze s nou nikto nema skusenosti .. ja by som do toho nesla, resp iba s podmienkou ze zaplatis az po montazi okien, mam obavy lebo vela ludom sa uz stalo ze zaplatili zalohy a okna nikde...vid firma EuroJordan.
Odpovedať
Za dobu 12 rokov čo robím s oknamy som o takom vyrobcovy a ani predajcovy okien nepočul.Skuste hladať vyrobcu tých ktorých okien a potom predajcu vo vašom regione.Tých výrobcov nie je vela na slovensku.Myslím serioznych.Tý seriozny vám ukážu výrobu a majú iný prístup k zákazníkovy ako tý čo im ide len o kšeft.Ten potrebuje predať čím viac kým to ide a o rok už predáva najlepšie vstavané skrine.Nie vždy je to len o cene.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ak chcete zazit kopec adrenalinu, tak potom firma DOVEZ. Dohodnete si termin, zhodite zaclony, zavesy, vytrazky....pripravite miestnosti /pozakryvate nabytok, zrolujete koberce...a cakate...a nic.....termin sa zrazu posuva o tyzden....a potom o dalsi tyzden..a potom o dalsi tyzden...az nakoniec je to 6 tyzdnov. Ved si zvyknete byvat v bojovych podmienkach. Potom po urgenciach sa dostavia dvaja pracovnici, ktory Vam hned vo dverach ustedria zopar nahnevanych poznamok. A to trva potom cele dva dni. Nazaver si pytaju od Vas hotovost a ak mate problem, ze u seba nemate a chcete zaplatit prevodom tak sa Vam zacnu vyhrazat porozbijanim okien. To ze si neupracu stavebnu sutinu, nechcu zapucovat okna zvonku, okna akoby naschval prebehnu z handrou na ktorej je nejake lepidlo je uz asi normalne, resp. nemozete nic ine cakat. Ak ste si objednali aj zaluzie a sietky....tak cakajte dalsi tyzden. Tak taketo je to podnikanie na Slovensku.....takze vrele doporucujem a mate o zazitok viac, ale dajte si najskor nejaky ukludnovak.
Odpovedať
okna to je rychli biznis, behom roka si za mensou vodou ;-) momentalne ma vraj dobre ceny HESTA,zatial cakam na ponuky aj od inych...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
noooo ja mam okna od tej to firmy Dovez a som uplne spoko maju naj ceny a okna su dobre a netrvalo im to dlho a aj clapi za sebou spravili poriadok.
Odpovedať
mne boli montovat okna aj dvere a to bola katastrofa Jedno okno bolo vsunute dovnutra viac ako tie dve Parapeta na jednom okne je o 5cm uzsia ako ma byt Na rame okna je spatne osadene tesnenie Vnutorna parapeta je v strede prehnuta o 2cm Dvere nedosadaju Na moje urgencie vobec nereaguju a tak to dam na SOI a potom na sud Dufam ze potom sa spamatuju a pridu tu hrozu opravit Hlavne ze zobrali peniaze
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@makovec ako ste dopadli? my s nimi máme rovnaký problém. Na reklamáciu sa ozvali asi po dvoch mesiacoch, prišiel sa na to pozrieť jeden montér, ten zhodnotil, že príde inokedy aj s materiálom, aby to opravil. A od vtedy o nich nevieme nič. Telefóny majú povipínané a na e-maily nereagujú. Preto chcem vedieť či sa Vám podarilo niečo vybaviť... Inak opisujete presne aj náš prípad, zle dosadené okná a dvere a stopy po lepidle na parapete.
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj na moje telefonáty neodpovedajú a majú ich bud vypnuté alebo odpojené.Teraz som sa skontaktoval zo sudcom ktorý je známy mojej sestry.Jeho žena má advokátsku kanceláriu a dohodli sme sa že im pošle list v ktorom ich vyzve na odstránenie závady ak to nepomôže tak to pôjde cestou súdu.Ako to bude pokračovať budem informovať.
Odpovedať
Ahojte, sesternica ma problem s oknom od tejto firmy - nefunguje klucka. Volala na vsetky dostupne tel cisla, celkovo na tri a na ani jednom to nik neberie. Firma mala pobocku aj v Trnave na Halenarskej, az sa jedneho dna zbalili a nik nevie kam. Podla registra s podnikanim neskoncili, aspon to tak vyzera. A udajne niesu ani v hlavnom sidle v KE na Ceste pod Hradovou kde ide zrejme iba o schrankovu firmu. Nieje to solidne voci zakaznikovi ked sa nemoze domoct ziadneho kontaktu ani v ramci zarucnej doby ... Pozor na taku firmu co ponuka vyrazne zlavy ... vacsinou za tym nieco je .... Treba oslovovat firmy s dlhorocnymi skusenostami, ktore maju uz vybudovane meno na trhu s oknami.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobrý deň, pán makovec, vybavil ste niečo s tou nešťastnou firmou DOVEZ, ak áno, poradte čo sa dá robiť, existuje meno štatutára firmy, ktoré sa dá zohnať, myslíte že to pomôže, čo hovorí ten váš známy sudca ? Ozvite sa prosím.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?