Poraďte firmu na plastové okná z Galanty a okolia

Ahojte, prosím o referencie na firmy, ktoré montujú okná v Galante a okolí...aké máte skúsenosti, ste spokojní s výberom? zástupcov je veľa a veľmi dôležitý je ľudský faktor, teda konkrétni ľudia, ktorí prídu okná vymeniť. aj kvalitné okná dokážu "montážnici" domrviť... vopred ďakujem za každé info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tych okennych tem je tu uz trosku moc
Odpovedať
suhlasim, ale ani v jednej, to co hladam. takze ak mas nejake relevantne info, poprosim....
Odpovedať
My máme, síce len jedno, z firmy Agil Čierna Voda a som spokojná, aj s prítupom aj montážou a samozrejme aj s cenou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme okná na byte z Nových Zámkov máme ich 10 rokov a teraz tie isté dávame aj na dom . Máš pravdu že to moc záleží na montážnikoch a títo sú skvelí a okná tiež. Sme s nimi veľmi spokojní.
Odpovedať
s odstupom času pridávam skúsenosť - možno v budúcnosti niekomu pomôže. nakoniec sme si vybrali fu Sonipex, ponúka systém Rehau. spolupráca prebehla bezproblémovo, okná spravili veľmi pekne. máme už zateplenú bytovku a zvonka takmer výmenu nepoznať - na rozdiel od susedov vo vedľajšom vchode - neviem, kto im robil okná. skutočne si dali záležať. celkový prístup bol výborný, oslovili sme viacero firiem a v niektorých sa k nám správali, akoby sme ani neboli platiaci zákazník....títo boli ochotní odpovedať na akúkoľvek otázku a nedávali najavo, že by ich to obťažovalo. no a taktiež cena bola ok. takže palec hore, odporúčam. :-)
Odpovedať
super tema, aj ja mam tento problem neviem si z tolkych firiem vobec vybrat, uz som si tu zistovala cez IP referencie na par firiem a po znamych sa pytala, zatial to vychadza na okna salamander aj ked su najdrahsie, potom firma Incon alebo ri okna a bolo vela dobrych referencii na RG plast trstice,len som mala 1 zlu referenciu na nich od znamych tak neviem, je to tazke. takze nadalej posielajte vase skusenosti dakujem, cloveku to fakt pomoze pri rozhodovani
Odpovedať
to tu nikto nemenil okna za posledny rok? v tomto okoli? :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?