Polske okna a dvere

Dobry den, chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s plastovymi oknami a dverami z Polska? Videla som tu niejake komenty ale su z roku 2008. Ak by mi niekto vedel poradit. Tak sa mi Zda ze je to 50na 50. Casy sa menia, vyrobcovia tiez takze neviem. Pomozte
Odpovedať
Ja mam salamander blue evo vyrobene v polsku. Isiel som cez slovensku firmu a vsetko prebehlo v poriadku. Okna su kvalitne. Treba si zistit kde ich vyrabaju ci v nejakej serioznej vyrobnej hale alebo v garazi. Okna by som nekupoval bez preklepnutia firmy alebo odporucania. Je to celkom slusna polozka.
Odpovedať
@brejci nasi maju na rodicovskom dome uz asi 5ty rok. Zatial spokojnost. Dodaval im to p. Sojka zo Ziliny. Kvalita okien aj montaze na standardnej urovni.
Odpovedať
@ brejci My mame polske okna uz 12rok na dome a veskera spokojnost.Teraz ked budeme stavat rodinny dom tak asi najskor dame okna z polska moj manzel sa dost vyzna takze ake kupi a zalozi take budeme mat.
Odpovedať
Dakujem za vase pozitivne komenty . A @mira31 mate niejaky kontakt na niejakeho dobreho predajcu. V sobotu idem do Polska okolie Noweho Targu si to okuknut ak by niekto vedel kde presne ist.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?