Plastové okná ,zasklievanie tesnenie

Dobrý večer. Mám na vás prosbu o radu . Potreboval by som na plastových oknách vymeniť zasklievanie tesnenie . To tesnenie čo je z vonka pri skle po obvode rámu . Čiže okolo skla . Je celé popraskané. Neviem nikde nájsť aký profil tohoto tesnenia sa na tento účel pouziva . Viem že treba odlišovať okno ,dať sklo von a tak sa dostať ku tomu tesneniu . Len neviem či je to natlacacie v drážka alebo samolepiace alebo vlastne ktoré je to . Okná by mali byť Salamander . Ďakujem za rady
Odpovedať
Kvalitné dve prisavky,dať dole vnútornú listu,vybrať škôl a zistíš všetko...stačí odstrihnúť centimeter a prebehnúť predajcov(salamander) vnútorná lišta je natlkana,treba trošku síl a možno spachtlu..niečo čím dáš prvu bez poškodenia von...hlavne aby boli dvaja pri tom ,keď budeš dávať poslednu von,aby ti nevypadlo sklo.ak si šikovný ,dáš aj bez prisavky.
Odpovedať
Mám aj prisavky, aj všetko . Len som chcel byť pripravený keď to rozoberieme aby som rovno vymenil. Ale asi to budem musieť urobiť tak ako píšete. Ale asi keď bude teplejšie ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?