Plastove okna NR.

Mam vo finale tri firmy s ich produktami. ALPlast (schüco) Vekra (Salamander) Fenestra (Rehau) Mate skusenosti s niektorou z nich a to najma z hladiska montaze a reakcii na problemy? Vdaka za info.
Odpovedať
@ivantausk Určite by som si vybral Fenestra ZM - pán František Havetta. Popozeraj referencie aj tu na MS
Odpovedať
@catscan popozerat tu mam co? kde? mas nejake linky?
Odpovedať
@ivantausk http://www.modrastrecha.sk/forum/sear...
Odpovedať
@catscan vdaka moc. Velmi poucne :)
Odpovedať
@catscan Aj keď je pán Havetta veľmi snaživý a sú naňho dobré referencie, ide aj o pôvod okien. Koluje dosť informácií o tom, že pri mnohých zákazkách bral okná z poľska a nie z Fenestry. Nemusí to znamenať žiadnu tragédiu, len je otázna kvalita. Alebo Fenestra ZM nestíha pokryť požiadavky a brať okná z PL bol donútený vysokým dopytom. Ktovie.
Odpovedať
@henry_sk velmi zaujimava informacia. Daj prosim kontakt na par tych, co im predal polske okna.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer Rád by som vedel kde koluje tých dosť informácii , sú to nezmyselné ohováračky závistlivých ľudí. Pre všetkých ktorí chcú vedieť ako sa vyrábajú alebo budú ich okná vyrábať máme pre ľudí otvorenú výrobu. Stačí zavolať a dohodnúť si stretnutie , som veľmi rád keď zákazník príde pretože im máme čo ukázať. Každá zákazka má svoje číslo objednávky a to sa dá vo výrobnom závode preveriť osobne alebo telefonicky na obchodnom oddelení. Posielam adresu kde sa okná vyrabajú : FENESTRASK s.r.o , Priemyselná 17 , Zlaté Moravce , 95301 A možno je to adresa v Poľsku. Ktovie.
Odpovedať
@frantisekhavetta @ivantausk Sorry, ak som sa dotkol, info mi dali priamo zamestnanci z tej adresy, ktorú ste uviedli. Ale nebol som s nimi v kontakte vyše roka, tak sa situácia mohla zlepšiť. Mohli aj mňa oklamať, nevylučujem. Len nechápem zmysel, aby krivo očierňovali odberateľa.
Odpovedať
@henry_sk keby to tak aj bolo, preco by ti to vesali na nos? Osobne si myslim, ze to je blud....
Odpovedať
Henry má nejaké problémy osobné na viac firiem tu vypisuje hlúposti!! Z jakej firmy si???...kľudne ťa môže niekto udať za osočovanie a ohováranie tak si dávaj pozor... Vďaka modrej streche som si prerobila polku domu lebo naozaj dobre info tu človek získa... Ale aj hlúposti dočíta!!... Ps.max rozmer výšky dverí plastových???odporúčaný nie ktorý je na hrane...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Samozrejme že sa ma to dotklo a aj našej pobočky , nepracujeme 12 hodín denne aby nám niekto kazil meno nepodloženými faktami. Nebudem ďalej túto tému rozoberať , 6 rokov robíme pre Fenestru najväčší obrat a odbery okien a budem robiť maximum aby to tak ostalo.
Odpovedať
@frantisekhavetta Nepísal by som to tu, keby mi to nepovedali, partia priamo od "zdroja". Nie som s nimi stále v kontakte, tak ich ešte vyspovedám. Ale máte pravdu, mohol mať aj on zlé info a takto sa to šíri a prispel som k tomu aj ja, čo ma mrzí. Takže sa ospravedlňujem za použitie neoverených info. @hula1980 preháňaš, okrem tejto som písal iba o netokná, pretože ma pred nimi varovali v tejto dobe je opatrnosť na mieste, ale je jasné, že sa nájdu neprajníci a využijú fórum na zavádzanie takisto ma irituje 1 príspevkový "panic" na fóre, ktorý jediným príspevkom ospevuje nejakého predajcu výška dverí - podľa šírky, kvality profilu + výstuže, farby, interiér/exteriér http://www.okna.eu/statika-a-rozmery-...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ivantausk odporucil by som aj ine firmy, napr. Qz glass Salamander, Fell Nitra p. Kopček Salamander ale aj montaznika p. Mišuzo ZM tu ten robi so Salamandrom ako aj Aluplastom
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?